astro prognoze

Blizancima dinamičan vikend, Škorpijama treba samoća: Horoskop za VIKEND (od 14. do 16. jula)

0

Saznajte šta horoskop za vikend od 14. do 16. jula 2023. donosi vašem znaku!

foto: Maria Markevich/Shutterstock
foto: Maria Markevich/Shutterstock

Horoskop za vikend od 14. do 16. jula 2023. godine!

 

Ovan

 

Vikend će vam doneti priliku za opuštanje i obnavljanje energije. Iskoristite vreme za svoje hobije i aktivnosti koje vas ispunjavaju. Romantični trenuci mogu vas očekivati ako ste u vezi, dok slobodni Ovnovi mogu privući nove ljude.

 

Bik

 

Vikend će biti fokusiran na porodicu i dom. Posvetite vreme voljenima i uživajte u mirnom okruženju. Razmislite o promenama u svoom domu ili uređenju prostora. Finansijska stabilnost će vas pratiti.

 

Blizanci

 

Vikend će biti dinamičan i pun komunikacije. Iskoristite vreme za druženje sa prijateljima ili porodicom. Takođe, budite otvoreni za nove ideje i mogućnosti. U ljubavi, otvoren razgovor će biti ključan.

 

Rak

 

Vikend će vam doneti osećaj sigurnosti i emotivne povezanosti. Fokusirajte se na svoje emocionalne potrebe i provedite vreme sa bliskim osobama. Obratite pažnju na intuiciju koja će vam pomoći u donošenju odluka.

 

horoskop za vikend do 16. jula
horoskop za vikend do 16. julafoto: HBRH/Shutterstock

Lav

 

Vikend će biti ispunjen aktivnostima i društvenim događanjima. Uživajte u svojoj popularnosti i iskoristite prilike za umrežavanje. Romantični trenuci su mogući, ali pazite na preterano trošenje novca.

 

Devica

 

Vikend će biti vreme za odmor i obnovu energije. Potrebno vam je vreme za sebe i refleksiju. Razmislite o svojim ciljevima i usmerite se na samoostvarenje. Brinite se o svom telu i zdravlju.

 

Vaga

 

Vikend će biti posvećen društvenim aktivnostima i uživanju u lepoti oko vas. Iskoristite vreme za susrete sa prijateljima i uživanje u umetnosti ili muzici. Vaša energija će privući pozitivne ljude.

 

Škorpija

 

Vikend će doneti dublje introspekcije i samorazumevanje. Provedite vreme u samoći i razmislite o svojim životnim putevima. U ljubavi, otvoreno razgovarajte o svojim osećanjima i željama.

 

Strelac

 

Vikend će biti ispunjen avanturama i istraživanjem. Otvorite se ka novim iskustvima i putovanjima. Povežite se sa ljudima iz različitih kultura i širite svoje vidike. Romantični trenuci su i te kako mogući.

 

šta vam zvezde donose ovog vikenda?
šta vam zvezde donose ovog vikenda?foto: Oleg Fotografo/Shutterstock

Jarac

 

Vikend će biti posvećen porodici i postizanju ravnoteže između posla i privatnog života. Fokusirajte se na dom i pružite podršku voljenima. Takođe, budite nežni prema sebi i odvojite vreme za opuštanje.

 

Vodolija

 

Vikend će doneti društvene aktivnosti i angažman u zajednici. Učestvujte u grupnim projektima i pokažite svoju humanost. Budite otvoreni za nove prijatelje i mogućnost romantične veze.

 

Ribe

 

Vikend će biti posvećen unutrašnjem miru i duhovnosti. Potražite tišinu i meditaciju kako biste se povezali sa svojim višim JA. Intuicija će vam biti snažna, pa je iskoristite za donošenje odluka.

 

 

makonda-tracker