izračunajte svoj numerološki broj

Mesečna NUMEROLOGIJA za MART 2023: Dvojke čeka MENTALNI MIR, Šestice mogu da uđu u zanimljivu romantičnu vezu

0

Kakav mart je pred nama? Pogledajte šta kaže mesečna numerologija

foto: Shutterstock / FotoHelin
foto: Shutterstock / FotoHelin

Mesečna numerologija za mart 2023. godine!

 

Kako biste pročitali mesečnu numerologiju za mart, potrebno je prvo da izračunate svoj lični broj na osnovu datumarođenja. To ćete uraditi tako što ćete sve brojeve u datumu svog rođenja sabrati i svesti na jednocifren broj.

 

Ako ste rođeni: 27.6.2021. godine - 6 + 2 + 7 + 1 + 9 + 8 + 8 = 41 Zatim saberite ponovo dok ne dođete do jedne cifre - 4 + 1 = 5 U ovom slučaju lični broj je Petica.

 

 

JEDINICA

 

Mart će vas motivisati da neumorno radite za svoje ciljeve i radost. Iako postoje trenuci ovog meseca kada biste osetili da ste na pragu nečega ogromnog, ne dozvolite da vas ove velike ambicije nadvladaju. Započinjete potpuno novi ciklus koji će se proširiti na poslednji, a istovremeno će biti svež i sa puno uzbudljivog potencijala. Takođe, možda ćete raditi tokom meseca dok ste malo spori. Mogla bi vam smetati neka stara sećanja. Odbranite se od usamljenosti na ovaj način tako što ćete se baviti omiljenom aktivnošću. Uskoro ćete brzo reagovati i možda ćete imati pristup novim mogućnostima.

 

DVOJKA

 

Ne opterećujte druge preko njihovih mogućnosti; preuzmite svoju odgovornost. Ako ste već mesec dana zaokupljeni sobom, trebalo bi da naglasite stvaranje novih veza umesto očuvanja postojećih. Postavite poverenje i posvećenost kao svoje glavne prioritete u ovim novim vezama. Tokom ovog vremena sa porodicom ćete doživeti mentalni mir. Porodice i radne obaveze će vas zaokupiti. Izbegavajte da na bilo koji način budete nemarni prema svom zdravlju.

 

Numerologija
foto: FotoHelin/Shutterstock

 

TROJKA

 

Martovska numerološka predviđanja za 2023. savetuju vam da se bavite svojim životom. Mogu se desiti velike promene u vašim društvenim odnosima, kao što je premeštanje ili preimenovanje koje vas smešta u novo okruženje. Ako pokušate da ignorišete ove događaje ili se ponašate kao da se ne dešavaju, do kraja meseca, izgledaćete da niste u kontaktu. Naporno ćete se truditi tokom ovog perioda da pomognete drugima u njihovim naporima. Ljubav roditelja će vam dati snagu dok prolazite kroz težak period.

 

ČETVORKA

 

Pokažite da ste posvećeni radu u narednim mesecima. Bez ulaganja ove energije, imaćete poteškoća da dobijete ono na šta mislite da imate pravo. Prosperitet će stići tek kada se potrudite da ga ostvarite. Međutim, prema martovskom numerološkom horoskopu 2023, morate prihvatiti da ga niko drugi neće ispuniti umesto vas ako nameravate da postignete cilj i osvojite nagrade koje tamo dospevaju. Ne opterećujte se malim stvarima. Stvari će postepeno početi da idu u vašu korist.

 

 

PETICA

 

Mart će se odnositi na implementaciju promena i razmatranje vaših opcija. Ako niste zadovoljni situacijom, bilo bi prikladno da iskoristite šansu i stvorite sebi nove šanse. Najvažniji aspekt koji treba zapamtiti jeste da je bolje prihvatiti ovaj razvoj. Možete odlučiti da se bavite određenim aktivnostima u kojima uživate. Zbog toga ćete se osećati pod dodatnim opterećenjem na poslu.

 

Nastavak na drugoj strani...

 

makonda-tracker