zvezde kažu

Nedeljni horoskop od 3. do 9. oktobra: Rak će se boriti s velikim iskušenjima, a Device će se razočarati (ZA SVAKI ZNAK)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Lav

 

Tokom cele nedelje bavićete se realizacijom svojih materijalnih ciljeva. Očekuju vas dobre vesti koje se tiču posla i povećanja prihoda. Takođe, planete vam donose dobre šanse da započnete novi projekat ili posao, kao I da unapredite svoje veštine. Sreća će pratiti Lavove koji će otvoriti svoje srce osobi koja im se dopada I priznati osećanja. Ta veza ima sve neoohpodne uslove da uspe!

 

Devica

 

Očekuje vas prilično teška nedelja, a najviše zbog vaše želje da trošite svoju energiju na beznadežne poslove i odnose. Mogući su sukobi sa voljenom osobom, a neke Device će otkriti neiskrenost svog partnera, što će doneti veliko razočarenje.

Vaga

 

Ove nedelje rizikujete da propustite neku važnu šansu ili da napravite pogrešan izbor, a sve zbog sumnje u sebe i neodlučnosti. Događaji će početi da se razvijaju po sopstvenim zakonima, a vi možete samo da budete strpljivi i nadate se najboljem, jer na rezultat ne možete da utičete. Astrolozi vam savetuju da sredite voje emocije, da ih analizirate, a zatim da odredite prioritete, naročito kada su u pitanju ljudi.

 

Škorpija

 

Očekuje vas period rastanka sa nekim ili nečim što neće biti lako niti bezbolno. Teška nedelja biće i na poslu jer ćete morati da uložite sve napore da spasete situaciju. Čuvajte se povreda, a naročito ako imate problem s kičmom i mišićno-koštanim sistemom. Neke Škorpije će doneti tešku odluku da prekinu vezu koja već dugo tavori i nema budućnost.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker