astro kaže

Nedeljni horoskop od 11. do 17. jula: Device mora malo da se opuste, a Vodolije postaju sigurnije u sebe

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile... 

Noć, Horoskop, Pomračenje
foto: Gabriele Maltinti/Shutterstock

 

Strelac

Planete vam donose pozitivne promene koje će vaš život okrenuti u potpuno drugom pravcu. Najverovatnije ćete upoznati osobu koja će igrati ključnu ulogu u vašoj daljoj sudbini. Budite otvoreni za nova poznanstva, popustite svoje kočnice. Više verujte svojoj intuiciji.

 

Jarac

Ako želite da promenite svoj život, morate nešto da uradite, a ne samo da sedite i pričate o tome. Negativan trenutak nedelje biće hroničan umor koji može da vodi u emotivno sagorevanje. Potražite svoje izduvne ventile, aktivnosti koje vam prijaju i koje volite. Ako ove nedelje dobijete kritiku, zaboleće vas, ali znajte da su ti ljudi samo zlonamerni i da ne treba da im uopšte poklanjate svoje vreme.

 

 

Vodolija

Nedelja donosi velike šanse za napredovanje u karijeri. Imate priliku da dobijete zaduženja koja donose više odgovornosti, ali i veću zaradu. Proširite svoj krug prijatelja i poznanika - to će vam doneti mnoge pozitivne promene, ali i šanse. Postaćete otvoreniji i samopouzdaniji.

 

Riba

Astrolozi vam savetuju da ostavite prostor za nove promene u životu, čak i ako su neplanirane. Mnoge stvari moraćete da sagledate iz drugog ugla. Možda ćete se i razočarati. Vodite računa da svojim ponašanjem ne povredite druge- oni nisu krivi ako se vama dešavaju neke neprijatne stvari.

 

 

makonda-tracker