astro kaže

Nedeljni horoskop od 11. do 17. jula: Device mora malo da se opuste, a Vodolije postaju sigurnije u sebe

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile... 

Horoskop, nedeljni horoskop, Godišnji horoskop, mesečni horoskop
foto: Shutterstock

 

Lav

Ponovo rizikujete da se uključite u svađu drugih ljudi. Ne bi trebalo da dozvolite svojim impulsima da prevladaju, iako vaša lavlja priroda to snažno želi. Pokažite uzdržanost u komunikaciji, naročito ako je došlo do sukoba mišljenja. Ako vas neko kritikuje, morate da shvatite da to nije uvek lično- možda zaista ima razloga za to.

 

Devica

Nedostaje vam psihološka stabilnost, napeti ste i pod stresom. Mnogo toga vam je u glavi, teško se koncentrišete, a zbog toga trpi posao. Ako možete, odložite sve obaveze i idite u prirodu. Šetajte, vozite bicikl ili samo gledajte u zelenilo. Pokšajte da pronađete uzrok napetosti.

 

 

Vaga

Velike su šanse da ove nedelje ne uspete u onome što radite, ali ne treba da očajavajte. Uvek možete da pokušate ponovo, a tada će sve sigurno uspeti. Budite uporni, ali i strpljivi i poslušajte savete drugih, iskusnijih koji su već prošli kroz isto. Ne odustajte!

 

Škorpija

Položaj planeta je takav da nije dobro vreme za pravljenje dugoročnih planova. Umesto toga, posvetite se sadašnjem trenutku i trenutnim obavezama. Moraćete da budete pametni u rešavanju mnogih otvorenih pitanja, naročito na poslu. Nemojte se sukobljavati s nadređenima, poslušajte savet iskusnijih kolega.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker