obratite pažnju!

Kratki LJUBAVNI horoskop do 26. juna: Jarčevi, AKTIVIRAJTE SE da bi upoznali nekoga, a Vodolije čeka TURBULENTAN period

0

Planete su pripremile nešto neuobičajeno za svaki horoskopski znak... 

ljubav, par, horoskop, proleće, sreća
foto: Shutterstock

Lav

Očekuje vas izazovna nedelja, puna preispitivanja i dilema. Moraćete da promenite nešto u svom razmišljanju ili pogledu na svet kako biste ostali na površini. Ako ste u potrazi za svojom srodnom dušom, prvo raščistite stvari sa sobom, šta je ono što zaista želite. Kako ne biste pogrešili sa izborom, slušajte svoj razum, a ne instuiciju.

 

Devica

Ako ste nedavno započeli novu vezu, suočićete se sa određenim poteškoćama. Vrlo je verovatno da ćete početi da sumnjate u osećanja svog partnera, ali nemojte odmah padati u depresiju. Oni koji su sami imaju sjajnu šansu da upoznaju nekog s kim ima izgleda da ljubav uspe. Samo bez pritiska. Pustite stvari da idu svojim tokom.

 

Vaga

Ako ste u potrazi za ljubavlju, odvojte malo vremena za sebe i svoj izgled. Ne zato što vam je neophodna promena, već zato što će vam to podići samopouzdanje. Kada ste zadovoljni svojim izgledom, mnogo se bolje I sigurnije osećate. Astrolozi savetuju da se čuvate onih zavodljivih ljudi, ali zapravo loših, koji imaju zle namere i samo žele da vas iskoriste.

 

Škorpija

Naći ćete se u izazovnoj situaciji, a najbolje što možete da uradite jeste da se oslonite na svoj unutrašnji glas. On će vam reći šta je najbolje da uradite. Obratite pažnju na ljude u svojoj okolini, mnogi nisu onakvi kakvi pokušavaju da se predstave.Ako ste slobodni, preuzmite inicijativu. Bez rizika nema uspeha.

 

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker