zvezde kažu

Nedeljni horoskop od 20. do 26. juna: Vodolije će imati nasporazume, a Jarčevima se smeši uspeh

0

Zvezde su vam priredile uzbudljivu nedelju... 

Zvezde, Noć, Mrak, Planete, Nebo, Astro, Astrologija, Horoskop
foto: Profimedia

Strelac

Tokom ove nedelje nastojte da prestanete da pravite životne greške koje vas sprečavaju da budete srećni. Analizirajte šta je to što vas sabotira i izbacite ga iz svog života. Vreme je za novo poglavlje zahvaljujući energiji koju donosi solsticij! Povoljan položaj planeta godiće vašoj vezi s partnerom koja će zahvaljujući više provedenog zajedničkog vremena dostići dublji smisao.

 

Jarac

Vrlo je verovatno da ćete osetiti višak negativne energije. Dajte sve od sebe da je se rešite. Radite nešto što vam prija, što vas opušta. Nedelja je povoljna i za oslobađanje od loših uspomena kao i za donošenje sudbonosnih odluka. Možda ćete morati da sagledate svoj život, želje i ciljeve. Imate šansu da upoznate nekog zanimljivog, a smeši vam se i uspeh u poslu.

 

Vodolija

Tokom ove nedelje mogući su nesporazumi s porodicom ili s kolegama. Potrudite se daa ga što pre rešite. Položaj planeta donosi vam odlučnost i povećanu kreativnošću, pa ćete dobiti sjajne ideje I rešenja koja nisu uobičajena. Usmerite svoje snage u prvu stvar, ne rasipajte svoju energiju i uspeh neće izostati.

 

Ribe

Dajte sve od sebe da ove nedelje zaštitite svoj duševni mir, šta god da se desi. Ne dozvolite da vas spoljašnje okolnosti na koje ne možete da utičete izbace iz takta. Astrolozi ističu da će vas položa planeta obdariti povećanom efikasnošću, a to će vam, uprkos teškoćama, pomoći da postignete uspeh u bilo kom poslu.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker