zvezde kažu

Nedeljni horoskop od 20. do 26. juna: Vodolije će imati nasporazume, a Jarčevima se smeši uspeh

0

Zvezde su vam priredile uzbudljivu nedelju... 

Zaljubljen par, Ljubav, Sreća, par, zaljubljenost
foto: ThomsonD/Shutterstock

Lav

Vi ste na listi najnepristupačnijih znakova kada je ljubav u pitanju, imate mnogo visoke kriterijume. Ako želite da pronađe sreću u ljubavi, trebalo bi da malo spustite letvicu. Ne očekujete da će baš svi oko vas da se pomuče. Odbijajuči sve, na kraju možete propustiti mnogo sjajnih prilika. Tokom ove nedelje postoji veliki rizik da ćete potrošiti mnogo energije na postizanje jednog cilja, ne ostavljajući energiju za druge stvari

 

Devica

Vaše samopouzdanje će ove nedelje oboriti rekorde, ali astrolozi savetuju da mirno odmerite svoje mogućnosti, bez precenjivanja. Savet je da se na poslu malo primirite i pojačate koncentraciju. Kako biste ostali u harmoniji sa sobom, astrolozi vam preporučuju fizičku aktivnost. Venera će vam u četvrtak doneti sreću i pomoći da vam se popravi raspoloženje, radni elan, ali i šanse da se zaljubite!

 

Vaga

Povoljan položaj planeta donosi vam prilike koje će povoljno uticati na vaš lični život. Postoje velike šanse da baš na poslu pronađete svoju ljubav, ali ne žurite odmah s vezom. Neka sve ide korak po korak. Iako sve ide kako treba, to ne znači da treba da se preforsirate. Vodite računa o sebi. Kvalitetan san je veoma važan.

 

Škorpija

Ako ste zaljubljeni u zauzetog muškraca, nemojte nikakako pokušavati da ukradete tuđu sreću. Ljubav mora da bude obostrana, samo takva je moguća. U narednom period završite započete poslove, analizirajte nagomilane zadatke. Nije vreme da započinjete novo dok ne privedete kraju ono staro. Neka vaš moto bude„polako ali sigurno“, bez forsiranja bilo čega- i u privatnoj i u poslovno sferi.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker