NEDELJNI HOROSKOP

Astro prognoza za svaki znak Zodijaka od 30. maja do 5. juna: Vodolije očekuje IDEALNA NEDELJA, Škorpije U PROBLEMU

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: JKstock/Shutterstock
foto: JKstock/Shutterstock

Ovan

 

Krajnje je vreme da se aktivirate i pokažete svima koliko vi možete. Tokom naredne nedelje će vas pratiti sreća, pa je to najbolji period za nova upoznavanja, avanture i lepa iskustva.

 

Bik

 

Imate promenljivo raspoloženje, a najviše vam smetaju finansijske poteškoće. Muče vas dugovi i krediti, a vaša lenjost vas sprečava da radite i napredujete. Trgnite se kako bi vam bilo bolje i kako biste uspeli.

 

 

Blizanci

 

Idealno vreme za neplanirano putovanje sa dragom osobom. Pretrpani ste obavezama na poslu i zapostavljate porodicu i prijatelje. Potrudite se da to korigujete i naučite nešto novo.

 

Rak

 

Opterećeni ste različitim mislima i ugalvnom se bez razloga nervirate. Obratite pažnju šta vam se dešava kod kuće i odustanite od ideja koje su naišle na opšte negodovanje. Ne gubite vreme.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Lav

 

Ovaj period će biti pun poteškoća za vas, ali izborićete se. Zapostavili ste partnera i to može biti veliki problem, jer vi i dalje ne primećujete. Potrebno je više da se trudite.

 

Devica

 

Savršena nedelja za vas! Sve što zamislite, ostvariće vam se, a ako ste planirali da uložite novac u nešto, kupite nekretninu. Sa druge strane, može doći do neslaganja sa partnerom, pa obratite pažnju na međusobnu komunikaciju.

Vaga

 

Vi još uvek tražite pravu ljubav, a možda vas baš ona pronađe naredne nedelje. Prepustite se osećanjima i uživajte u životu, ali ne žurite, idite korak po korak kako ne biste pokvarili planove.

 

Škorpija

 

Zasad sve ide kako ste zamislili, ali krajem nedelje obratite pažnju kako ne bi došlo do neželjenih iznenađenja. Pazite da se ne iznervirate i pokušajte da sve probleme rešite mirno i staloženo.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Strelac

 

Ne očekujte nikakve promene ni na gore, ni na bolje. Finansijska situacija se neće promeniti, ali se potrudite da uživate u onome što imate i da pronađete sreću u malim stvarima.

 

Jarac

 

Na vama je velika odgovornost i to vas pomalo brine. Do kraja nedelje bi trebalo da rešite sve probleme koji su hitni i mogući su manji verbalni sukobi u porodici. Preko vam je potreban odmor preko vikenda.

 

Vodolija

 

Zvezde su vam naklonjene, pa će tako naredna nedelja biti savršena za vas. Napredovaćete na poslu, sledi poboljšanje finansijske situacije, a sa prijateljima i porodicom je sve na zavidnom nivou. Uživajte.

 

Ribe

 

Nemojte tražiti srodnu dušu jer trenutno nije pogodan period za to. Budite strpljivi i posvetite se sebi. Ako imate porodicu, obratite pažnju da li ste ih zapostavili i koliko značite jedni drugima, pa se okrenite njima i njihovim željama.

 

 

makonda-tracker