zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 23. maja)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Proleće, Sreća, Mir, Osmeh, Lepota, Priroda
foto: Pertseva_Elena/Shutterstock

Lav

 

Lavovi treba da započnu nedelju sa feng šui čišćenjem kuće kako bi se odbranili od većine problema i opasnosti koje predstavlja pomračenje 16. maja. Red će vam pomoći da se fokusirate na posao i da ne izgubite kontrolu nad situacijom. Dolazi vreme kada će Lavovi početi da ubiraju plodove svog rada i primaju darove sudbine, ili, naprotiv, na putu susreću iskušenja za karmičke dugove. Nedelja je pogodna za ispoljavanje odlučnosti i istrajnosti.

 

Devica

 

Ako je Devica iskusila neke poteškoće u prošlosti, onda će ove nedelje moći da shvate zašto im je tačno suđeno da na svom putu naiđu na neuspehe. Ovo je vreme uvida, kao i velike sreće u ljubavnoj sferi. Device će moći značajno da napreduju u potrazi za srodnom dušom. U poslu, Device će morati da se suoče sa novim obavezama. Ne morate da se plašite toga.

 

 

Vaga

 

Za Vagu najnegativniji dani biće ponedeljak, sreda i subota. Ovih dana Vaga može imati neprijatne snove, koji se ponekad ponavljaju. Očekuje vas nedelja koja zahteva uzdržanost i smirenost. Demonstracija ovih kvaliteta će osigurati dobar rezultat u radu i poslovima. Nedelja će biti naporna i puna rutine.

 

Škorpija

 

U užurbanosti svakodnevnog života može postojati rizik da zaboravite na sopstvene potrebe. Astrolozi vam savetuju da više vremena posvetite svojim najmilijima. Opuštanje tokom vikenda će vam pomoći da ostanete fokusirani na srećnu budućnost: duhovne prakse, kupovina, kreativnost, zabava - sve to će vam pomoći da se smirite i postignete duševni mir. Škorpije će pomoći da privučete ono što želite snagom misli, ali za to moraju ostati optimisti. Moć kreativnog razmišljanja će učiniti čuda i pomoći vam da postanete srećniji.

 

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker