astro prognoze

Šta čeka VAŠ ZNAK početkom novog meseca? Horoskop za vikend (od 1. do 4. aprila)

0

Proverite svoj horoskop za prvi aprilski vikend i otkrijte šta čeka vaš znak Zodijaka.

foto: Nick Starichenko/Shutterstock
foto: Nick Starichenko/Shutterstock

Horoskop za vikend od 1. do 4. aprila 2022. godine!

 

OVAN

 

Sa Suncem, Merkurom, Hironom, Paladom i mladim Mesecem koji su svi u Ovnu, u vašoj prvoj kući ličnosti, vi ste na misiji da ponovo osmislite sebe i svoj život. Imate sve što vam je potrebno da pređete bilo koju od prepreka koje stoje na putu života koji želite da stvorite za sebe i osobu kakva želite da budete.

 

BIK

 

U petak, Mesec u Ovnu u sekstilu je sa ambicioznim Marsom u vašoj karijeri i sektoru postignuća, dok u subotu Mesec u sekstilu sa Venerom u istom sektoru. Vaš profesionalni život je u usponu na najbolji mogući način, pa svakako iskoristite prilike koje vam kucaju na vrata. U subotu popodne i nedelju, Mesec u znaku Bika uliva vam prijatan osećaj blagostanja, piše Sensa.

 

BLIZANCI

 

Vaša vladajuća planeta, Merkur u Ovnu, je živahna ovog vikenda dok se spaja sa Suncem u Ovnu, naglašavajući vaš intelekt i duhovitost, pre nego što spoji sa Hironom, izazivajući stare rane zbog kojih sumnjate u sebe, podrivajući vaše samopoštovanje i uništavajući vaše sposobnost komuniciranja i povezivanja sa drugima. Ako na ovo gledate kao na priliku za izlečenje, moći ćete dobro da iskoristite ove tranzite.

 

RAK

 

Mlad Mesec u Ovnu je pozicioniran da osnaži vašu karijeru i dostignuća; ovaj tranzit se odnosi na ispravnu akciju, zato verujte sebi i napravite korak napred. Konjunkcija između Sunca, Merkura i Hirona u Ovnu je kreirana da otkrije načine na koje sami sabotirate svoj profesionalni uspeh. Kada saznate šta su to, možete da uradite ono što trebate da biste ih izlečili i prošli pored njih.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Nick Starichenko/Shutterstock
foto: Nick Starichenko/Shutterstock

LAV

 

Sekstil između Mladog Meseca u Ovnu, Marsa i Venere u Vodoliji u vašoj sedmoj kući partnerstva je dobar znak za vaš odnos sa voljenom osobom. Romantika i intimnost su na meniju. Neke stvari možete prepustiti slučaju, ali ako planirate unapred, verovatno ćete više uživati u vikendu. Dok su Sunce, Merkur i Hiron u konjunkciji, imate priliku da zalečite stare rane i radite na svom samopoštovanju.

 

DEVICA

 

Merkur je deo moćne konjukcije sa Suncem u Ovnu i Hironom ovog vikenda, dovodeći vaš oštar intelekt i oštru duhovitost u fokus, dok takođe otkriva rane vašem samopoštovanju, komunikaciji i sposobnosti emocionalnog povezivanja. Pruža vam priliku da izlečite ove probleme kako biste u potpunosti zakoračili u svoju ličnu moć. Pisanje dnevnika može vam pomoći da obradite ove stvari.

 

 

VAGA

Pluton u Jarcu u kvadratu je sa Mesecom u Ovnu, stvarajući unutrašnju tenziju, ali produbljujući vašu sposobnost da vidite ispod površine ljudi i događaja. Konjunkcija između Sunca, Merkura i Hirona osvetljava koliko dobro brinete o sebi, otkrivajući rane, navike i obrasce koji dovode do vašeg samoponištavanja. Ovo je zato da ih možete promeniti i napredovati.

 

ŠKORPIJA

 

Mlad Mesec u Ovnu vas poziva da posadite seme novih snova za vašu vezu dok se spaja sa stelijumom planeta u vašoj sedmoj kući partnerstva. Konjunkcija između Merkura, Sunca i Hirona u Ovnu pomaže vam da otkrijete nesvesne načine na koje sabotirate ljubav i posvećenost kako biste mogli da preduzmete neophodne korake da izlečite i promenite te obrasce.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Nick Starichenko/Shutterstock
foto: Nick Starichenko/Shutterstock

STRELAC

 

Mlad Mesec u Ovnu vas poziva da posadite seme ljubavi, romantike i kreativnosti koje biste želeli da vidite kako cveta. Konjunkcija između Sunca, Merkura i Hirona pomaže vam da otkrijete negativna uverenja, stare rane i nezalečena pitanja koja vam stoje na putu da ostvarite svoje snove. Izvucite svoj dnevnik, zaronite u njega i počnite da pišete; osetite ono što treba da osetite da biste se oslobodili.

 

JARAC

 

Vaša vladajuća planeta, Saturn u Vodoliji, u sekstilu je sa Mesecom u Ovnu, ispunjavajući vas ambicijom i zrelošću da se s tim ponašate na odgovarajući način. Konjukcija između Sunca Ovna, Merkura i Hirona pokreće stvari u vašoj četvrtoj kući doma i porodice, otkrivajući stare rane i probleme koji tinjaju ispod površine. Vreme je da se suočite, izlečite i očistite ove energije kako biste mogli u potpunosti da napredujete.

 

 

VODOLIJA

 

 

Mesec u Ovnu u sekstilu je sa Marsom, Saturnom i Venerom, sve u Vodoliji, u vašoj prvoj kući ličnosti. Ovaj aspekt, u kombinaciji sa konjunkcijom Sunca i Ovna, Merkura i Hirona, stvara snažan talas transformacije koji prolazi kroz vađš život snažno poput cunamija! Vreme je da se pozabavite određenim blokadama, iscelite srce i oslobodite starih rana, obrazaca i problema koji utiču na vaše samopoštovanje i način na koji živite svoj život.

 

RIBE

 

Finansijski strahovi, svest o siromaštvu, nesigurnost i samosabotaža izbijaju na površinu dok mlad Mesec osvetljava vašu drugu kuću, praćenu konjunkcijom Sunca, Merkura i Hirona. Posadite seme prosperitetne budućnosti koju želite da doživite, a zatim zasučite rukave i obavite emocionalno isceljenje neophodno da biste prevazišli stvari koje vas sputavaju od izobilja za kojim čeznete.

makonda-tracker