astro prognoze

Šta čeka VAŠ ZNAK početkom novog meseca? Horoskop za vikend (od 1. do 4. aprila)

0

Proverite svoj horoskop za prvi aprilski vikend i otkrijte šta čeka vaš znak Zodijaka.

foto: Nick Starichenko/Shutterstock
foto: Nick Starichenko/Shutterstock

LAV

 

Sekstil između Mladog Meseca u Ovnu, Marsa i Venere u Vodoliji u vašoj sedmoj kući partnerstva je dobar znak za vaš odnos sa voljenom osobom. Romantika i intimnost su na meniju. Neke stvari možete prepustiti slučaju, ali ako planirate unapred, verovatno ćete više uživati u vikendu. Dok su Sunce, Merkur i Hiron u konjunkciji, imate priliku da zalečite stare rane i radite na svom samopoštovanju.

 

DEVICA

 

Merkur je deo moćne konjukcije sa Suncem u Ovnu i Hironom ovog vikenda, dovodeći vaš oštar intelekt i oštru duhovitost u fokus, dok takođe otkriva rane vašem samopoštovanju, komunikaciji i sposobnosti emocionalnog povezivanja. Pruža vam priliku da izlečite ove probleme kako biste u potpunosti zakoračili u svoju ličnu moć. Pisanje dnevnika može vam pomoći da obradite ove stvari.

 

 

VAGA

Pluton u Jarcu u kvadratu je sa Mesecom u Ovnu, stvarajući unutrašnju tenziju, ali produbljujući vašu sposobnost da vidite ispod površine ljudi i događaja. Konjunkcija između Sunca, Merkura i Hirona osvetljava koliko dobro brinete o sebi, otkrivajući rane, navike i obrasce koji dovode do vašeg samoponištavanja. Ovo je zato da ih možete promeniti i napredovati.

 

ŠKORPIJA

 

Mlad Mesec u Ovnu vas poziva da posadite seme novih snova za vašu vezu dok se spaja sa stelijumom planeta u vašoj sedmoj kući partnerstva. Konjunkcija između Merkura, Sunca i Hirona u Ovnu pomaže vam da otkrijete nesvesne načine na koje sabotirate ljubav i posvećenost kako biste mogli da preduzmete neophodne korake da izlečite i promenite te obrasce.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker