astro prognoze

Šta čeka VAŠ ZNAK za sam KRAJ meseca? Horoskop za vikend (do 28. marta)

0

Proverite svoj horoskop za još jedan martovski vikend i otkrijte šta čeka vaš znak Zodijaka.

foto: Halay Alex/Shutterstock
foto: Halay Alex/Shutterstock

Lav

 

Rad i zajednički resursi su ovog vikenda istaknuti Mesecom u Jarcu i sekstilima Jupitera, Neptuna i Merkura. Uverite se da su svi vaši finansijski planovi provereni i da su zajednički računi, imovina i drugi zajednički poslovni poduhvati onakvi kakvi treba da budu. Nikada ne dozvolite da neko drugi kontroliše vaše finansije. Mesec prelazi u Vodoliju naglašavajući vaš odnos sa voljenom osobom; sekstil između Sunca i Meseca u nedelju vas zbližava, piše Sensa.

 

Devica

 

Mesec u Jarcu u konjunkciji sa Plutonom priziva moćnu kreativnost i strast ovog vikenda. Sekstil i konjukcija Meseca/Plutona u vašem partnerskom sektoru poziva vas da se povežete sa svojom voljenom osobom i vodite važan razgovor o kome ste razmišljali. Merkur prelazi u Ovna, pridružujući se Suncu u vašem sektoru intimnosti. Iskoristite dobro tu vatrenu strast u nedelju!

 

Vaga

 

Vaši porodični odnosi dobijaju energiju od praktičnog Meseca u Jarcu u konjunkciji sa Plutonom ovog vikenda, a sekstil sa Merkurom poziva na strastven, snažan razgovor i transformaciju. Nemojte se plašiti da se pozabavite teškim temama. Mesec prelazi u Vodoliju i vaš romantični sektor dok se Merkur kreće u Ovnu, pridružava se Suncu u vašem partnerskom sektoru. Ova vatrena energija može zapaliti strast u vašoj vezi.

 

Škorpija

 

Poznati ste po svojoj dubini i tajanstvenosti, koji se pojačava dok Mesec u Jarcu spaja vašu vladajuću planetu, Pluton u sekstil sa Merkurom. Međutim, nisu svi spremni da čuju šta imate da kažete, zato budite oprezni sa svojim intuitivnim darom. Mesec prelazi u Vodoliju, u vašu četvrtu kuću doma i porodice. Vaše samopouzdanje je pojačano!

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker