astro prognoze

Šta čeka VAŠ ZNAK za sam KRAJ meseca? Horoskop za vikend (do 28. marta)

0

Proverite svoj horoskop za još jedan martovski vikend i otkrijte šta čeka vaš znak Zodijaka.

foto: Halay Alex/Shutterstock
foto: Halay Alex/Shutterstock

Horoskop za vikend od 25. do 28. marta 2022. godine!

 

Ovan

 

U petak Mesec je u Jarcu i aktivira uspeh u vašoj karti, dok je Uran u Biku u vašem sektoru novca. Jedinstvene, kreativne ideje teku na vaš način; sedite i obratite pažnju na sve znakove. Vaša intuicija je izuzetno jaka sa stelijumom planeta u Ribama u vašoj mističnoj dvanaestoj kući. Sa Merkurom koji je u vašem znaku u nedelju ujutru, imaćete želju i ambiciju da svoje ideje sprovedete u delo.

 

Bik

 

Petak, trigon između Meseca Jarca i Urana u Biku poziva vas da proširite svoje vidike i upustite se u avanturu. Sekstil između Meseca i Jupitera subotnje jutro nastavlja tu temu. Konjukcija Plutona i Meseca u vašoj devetoj kući u sekstilu sa Merkurom, tražeći od vas da izrazite svoju mudrost i uvid putem jezika; govor ili pisanje su podjednako moćni. Sekstil između Meseca Vodolije i Sunca Ovna u nedelju ujutro šalje vam snažan san - obratite pažnju na znakove koje dobijate.

 

Blizanci

 

Merkur je zauzet ovog vikenda, počevši od trigona u konjunkciji Meseca i Jarca sa Plutonom, povećavajući vašu osetljivost, produbljujući vašu intuiciju i psihičku percepciju. Mudro birajte društvo, potrudite se da se distancirate od ljudi koji zrače negativnom energijom. U nedelju, Merkur prelazi u vatrenog Ovna i vaš sektor prijateljstva. Pripremite se da budete iskreni i govorite šta mislite.

 

Rak

 

Partnerstvo je u fokusu Meseca u Jarcu u vašoj karti ovog vikenda, a konjunkcija sa Plutonom i sekstilom sa Merkurom stvara moćnu priliku da komunicirate i duboko se povežete sa svojim partnerom. Sekstil između Meseca i romantičnog Neptuna poziva vas da zapalite sveće i pospite latice ruža po spavaćoj sobi. Mesec ulazi u Vodoliju, naglašavajući intimnost u nedelju, naglašavajući temu veza.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker