zvezde kažu

Nedeljni HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 21. marta)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN 

 

Posao:
Fantastični planetarni aspekti doneće vam uspešnu saradnju sa nekom stranom kompanijom. Očekuju vas uspešna rešenja na pravnom planu. Poseban uspeh očekuje vas u okviru stručnog usavršavanja, saobraćaja i turizma.

Ljubav:
Slobodne Ovnove očekuje poznanstvo sa veoma zanimljivom osobom na nekom putovanju. Ta osoba može biti drugačijeg kulturnog porekla. Ovnovi koji su u vezi mogu da prolaze kroz kratkotrajnu fazu nesporazuma, ali će to ubrzo prevazići.

Zdravlje:
Variranje pritiska. Obavezno se obratite kardiologu radi druge terapije.

 

BIK

 

Posao:
Povoljni aspekti planeta u okviru vašeg platnog prometa najavljuju vam značajno unapređenje finansijske situacije. Bikovi koji rade u okviru sektora uslužnih delatnosti ili rade neki kreativan posao, kao i oni koji rade u zdravstvu, mogu da očekuju unapređenje i povišicu plate.

Ljubav:
Slobodne očekuje poznanstvo sa neodoljivo privlačnom osobom u znaku Vage ili Riba. Međutim, to može da bude kratkotrajna, ali veoma bolno i strastvena ljubavna avantura. Bikovi koji su u vezi ulaze u harmoničan period.

Zdravlje:
Osetljivost grla.

 

 

BLIZANCI

 

Posao:
Neophodno je da pripremite rezervni plan, jer može doći do blokade i prepreka u okviru platnog prometa. Uspešno ćete prevazići taj problem uz pomoć jedne uticajne osobe. Blizanci koji traže posao mogu da dobiju sjajnu poslovnu ponudu. Uspeh kroz saradnju s inostranstvom.

Ljubav:
Ozbiljno razmišljate o zajedničkoj budućnosti sa partnerom, pa se tako možete odlučiti na formalizaciju vašeg odnosa. Blizanci koji su u vezi uspešno će realizovati zajednički projekat ili će uspeti da reše dugogodišnji problem.

Zdravlje:
Pad imuniteta.

 

RAK

 

Posao:
Glavna tema ovog perioda predstavljaju vaše poslovne komunikacije i poslovna saradnja. Postoji velika mogućnost da ćete jednu staru saradnju okončati, ali da ćete, s druge strane, novu i daleko pozitivniju i unosniju započeti.

Ljubav:
Rakovi koji su u vezi mogu da donesu radikalne odluke u ovom periodu. Sve se rešava po pitanju "ili-ili". Ukoliko između Vas više nema emocija, moguć je raskid. Slobodni Rakovi u ovom periodu mogu da dožive sudbinsko poznanstvo i da započnu novo poglavlje u ljubavnom životu.

Zdravlje:
Probavne smetnje.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker