zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 14. marta)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Selfi, Osmeh, Sreća, Horoskop, Devojka
foto: GaudiLab/Shutterstock

Lav

 

Posao:
Kompletna astrološka scena u ovom periodu premešta se na vaše polje poslovanja. To može doneti uspeh kroz uslužne delatnosti za trgovinu i zdravstvo. Svaki mudar potez u ovom periodu isplatiće Vam se višestruko na finansijskom planu.

Ljubav:
Slobodne Lavove očekuje uzbudljiv sastanak sa osobom u znaku Vodolije ili Vage. Ljubavna avantura može da preraste u ozbiljno i trajno ljubavnu vezu. Lavovi koji su u vezi prolaze kroz period krize poverenja u svom odnosu sa partnerom.

Zdravlje:
Promenire režim ishrane. Izbacite brzu hranu.

 

Devica

 

Posao:
Planete su Vam posebno naklonjene u ovom periodu i donose Vam najveći uspeh ukoliko se bavite prosvetom, kreativnim zanimanjem ili turizmom. Pruza Vam se prilika da u značajnoj meri unapredite svoj finansijski plan i to na duge staze.

Ljubav:
Veliki broj planeta danas zauzima Vaše polje prave ljubavi, a te planetarne energije mogu da Vam donesu ekstreme i radikalna rešenja po sistemu "ili- ili". Dakle, ili ce Vaša veza biti u skladu sa Vašim očekivanjima ili je neće biti.

Zdravlje:
Povišena temperatura, pracena kasljem ukazuje na infekciju.

 

Vaga

 

Posao:
Ovaj period pružice Vam jedinstvenu priliku da ostvarite lepu zaradu. Vasi odnosi sa nadređenima na momente mogu biti problematični i zahtevaće diplomatiju. Ako nameravate da pređete na drugi posao, upravo sada uživate najbolju podršku planeta.

Ljubav:
Vaš odnos s partnerom i ukućanima prolazi kroz posebnu vrstu test faze. Pod uticajem ovakvih aspekata, situacija u Vašoj kući i među ukućanima može biti složena, a problem koji postoji od ranije sada može da kulminira. Situacija će zahtevati otvoren razgovor i kompromis.

Zdravlje:
Nervoza.

 

Škorpija

 

Posao:
Prisustvo dinamičnih planeta u Vašem polju poslovanja unosi posebnu dinamiku u Vaš posao. Postoji mogućnost da bude dosta toga nepredvidivog, pa je neophodno da spremite rezervni plan. Očekuje Vas važno poslovno putovanje i sastanak na kojem ćete sklopiti važan sporazum.

Ljubav:
Kratkotrajni nesporazumi sa partnerom mogu obeležiti ovaj period. Pa ipak, ubrzo ćete uspeti da prevaziđete jedan nesporazum koji izmedju Vas i ukucana dosta dugo tinja. Slobodne Škorpije očekuje obnavljanje veze sa bivšom ljubavi.

Zdravlje:
Potreban Vam je zdrav san.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker