astro prognoze

SVAKOM znaku stižu pozitivni dani: Horoskop za vikend (do 7. marta)

0

Saznajte šta horoskop za vikend od 4. do 7. marta 2022. godine predviđa vašem znaku Zodijaka!

foto: Shutterstock/Sofia Zhuravetc
foto: Shutterstock/Sofia Zhuravetc

Lav

 

Sunce ovog vikenda spaja ekspanzivni Jupiter, a vaše dobro raspoloženje postaje pojačano. Mesec u Ovnu se usklađuje sa vašom energijom Lava, aktivirajući vašu devetu kuću ekspanzije i više misli. Sekstil Merkura čini ovo idealnim vremenom da se prijavite za kurs o kojem ste razmišljali.

 

Devica

 

Sekstil između Merkura i Meseca u Ovnu daje dašak zrelosti i mudrosti vašem već sjajnom unutrašnjem ja, posebno kada su u pitanju zdravlje i blagostanje. Konjunkcija između Jupitera i Sunca osvetljava vašu sedmu kuću, pozivajući vas da isplanirate divan izlazak sa svojim partnerom.

 

 

Vaga

 

Venera ulazi u Vodoliju sa svojim saputnikom Marsom, a vi ne možete, a da ne primetite pojačanu želju za samostalnošću i originalnošću, posebno u vašim kreativnim poduhvatima i romantičnim vezama. Mesec u Ovnu u vašoj sedmoj kući partnerstva udvostručuje tu energiju, dodajući dašak vatrene energije. Konjukcija Sunca i Jupitera traži od vas da dobro vodite računa o svom zdravlju i blagostanju.

 

Škorpija

 

Mesec u Ovnu ističe zdravlje i blagostanje, pomažući da se nadoknadi kvadrat između Plutona i Meseca. Obratite posebnu pažnju na svoje emocionalno zdravlje, jer ste mnogo toga prošli u poslednje vreme. Konjunkcija između Jupitera i Sunca u vašoj petoj kući kreativnosti i zabave pomaže vam da podignete raspoloženje, tako da se usredsredite na to, a istovremeno vodite računa da se dovoljno odmorite.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker