astro prognoze

SVAKOM znaku stižu pozitivni dani: Horoskop za vikend (do 7. marta)

0

Saznajte šta horoskop za vikend od 4. do 7. marta 2022. godine predviđa vašem znaku Zodijaka!

foto: Shutterstock/Sofia Zhuravetc
foto: Shutterstock/Sofia Zhuravetc

Ovan

 

Između Meseca u Ovnu i vaše vladajuće planete, Marsa u Vodoliji, puni ste energije, vizije i strasti. Konjukcija sa Venerom je dobra za romansu i prijateljstvo. Konjunkcija između Meseca i Jupitera aktivira vašu mekšu stranu dok ovaj tranzit utiče na vašu dvanaestu kuću univerzalne ljubavi i duhovnosti.

 

Bik

 

Venera, putujući sa Marsom, ulazi u Vodoliju, povećavajući vašu želju za nezavisnošću i aktivirajući vaš sektor karijere. Nova tehnologija, umrežavanje sa novim ljudima i prihvatanje novih ideja su podvučeni ovim tranzitom. Mesec prelazi u vaš znak u nedelju ujutru, pomažući vam da se prizemljite i pripremite za sledeću nedelju.

 

 

Blizanci

 

Subota ujutru, Mesec u Ovnu u sekstilu je sa Merkurom, započinjete dan sa dozom mudrosti i zrelosti. Mesec aktivira prijateljstvo i humanitarnost u vašoj karti, pa potražite načine da brinete o drugima. Konjukcija Venere i Marsa u vašoj devetoj kući avanture zahteva da locirate svoj pasoš i spakujete kofere: vreme je za putovanje. Proširivanje horizonta je neophodno.

 

Rak

 

Konjukcija Jupiter/Sunce u Ribama je u harmoniji sa vašom energijom Raka jer aktivira vašu devetu kuću ekspanzije i avanture, insistirajući da izađete iz zone komfora. Nije važno šta radite sve dok je to zaista zabavno, a ne vezano za zadatak ili poslove. Konjunkcija Venere i Marsa aktivira intimnost u vašoj karti, pa se pripremite da uživate u vikendu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker