zvezde kažu

Nedeljni horoskop: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 28. februara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Look Studio/Shuterstock
foto: Look Studio/Shuterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Posao:
Dragi Ovnovi, ovaj period vam može doneti veoma važne poslovne dogovore i proširenje posla o kakvom ste ranije samo sanjali. Akcenat je na savršenoj prezentaciji svojih ideja i poslovnih ciljeva potencijalnim saradnicima.

Ljubav:
Promenljivih ste raspoloženja i impulsivno reagujete, pa je moguć da na brzinu uletite u ljubavnu avanturu sa osobom koju upoznajete preko posla. Postoji mogućnost tajne veze. Osećate potrebu za promenom, a dinamiku Vam može doneti prava osoba koja može da prati Vaš ubrzani ritam života.

Zdravlje:
Aktivirajte se!

 

BIK

 

Posao:
Ubrzano radite na uvođenju novih elemenata u Vaše radno okruženje, kao i na novim metodama rada. Poslovni uspeh Vas očekuje pre svega na finansijskom planu, jer ćete u ovom periodu položiti temelje za budućnost.

Ljubav:
Bikovima predstoji važan dogovor s partnerom. Osim toga, postoji akcenat na rešavanju nekih važnih porodičnih pitanja, koji se tiču nekih pravnih stvari. Slobodni Bikovi mogu upoznati srodnu dušu preko posla ili na putovanju. Moguć je isprekidan odnos s partnerom, pa čak i veza na daljinu.

Zdravlje:
Boravite više na vazduhu.

 

 

BLIZANCI

 

Posao:
Blizance očekuje unapređenje i pohvale za postignute rezultate. Pravi je trenutak da tražite povišicu. Blizanci koji se bave kreativnim poslom mogu da očekuju popularnost i uspeh koji može prevazići granice njihove zemlje. Oprez je jedino neophodan prilikom potpisivanja ugovora.

Ljubav:
Raspoloženja su promenljiva i teško Vam je da sagledate šta prema kome zaista osećate. Tradicionalno oklevanje može da se ogleda i u dvoumljenju između dva potencijalna partnera. Situacija zahteva iskreno samopreispitivanje.

Zdravlje:
Promenite režim ishrane.

 

RAK

 

Posao:
Ukoliko ste započeli privatni biznis, imaćete puno razloga da budete zadovoljni, jer Vas očekuje veliki finansijski uspeh. Ukoliko nastavite da poslujete tim tempom i da proširujete svoj krug poslovnih saradnika, nadmašićete konkurenciju u velikoj meri.

Ljubav:
Posebna situacija na ljubavnom planu ogleda se u Vašim radikalnim odlukama, i to po sistemu „ili-ili“. Ako ste nezadovoljni Vašom vezom ili brakom, možete se odlučiti za raskid. Rakovi se definitivno nalaze na ljubavnoj prekretnici.

Zdravlje:
Problemi sa stomakom. Pazite na ishranu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker