astro prognoze

Jedan znak čeka POSEBNO BURAN kraj nedelje: Horoskop za VIKEND (do 21. februara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju za ovaj vikend i u kakvom raspoloženju ćete sačekati ponedeljak i početak iduće sedmice...

foto: G-Stock Studio/Shutterstock
foto: G-Stock Studio/Shutterstock

LAV

 

Mesec u Devici vas podstiče da obratite pažnju na detalje i organizaciju, a čeka vas i poboljšanje finansiaj. Subota i nedelja su dani za dobru komunikaciju i poboljšanje emotivnih i porodičnih veza. Iskoristite vikend da završite davno započet posao.

 

DEVICA

 

Mesec u Devici utiče pozitivno na vaše samopouzdanje. Dobri su dani za kreativnost i poboljšanje finansija. Dobićete podsticaj i odličnu priliku da rešite problem koji već dugo "vučete" i muči vas.

 

 

VAGA

 

Mesec je u Devici utiče na vašu intuiciju; verujte joj! Bićete blagosloveni ovih dana, pa iskoristite to da se posvetite sebi i sopstvenoj nezi, kao i da uživate u stvarima koje volite i verujte u sebe.

 

ŠKORPIJA

 

Mesec u Devici pozitivno utiče na vaše prijateljske odnose i komunikaciju. Isplanirajte sve događaje i viđanja ovih dana unapred i nećete imati ni jedan jedini problem. Subota i nedelja donose vam posao za koji nećete biti sigurni da ga se treba latiti, ali obavezno prihvatite; verujte u sebe.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker