TAJNE BROJEVA

Nedeljna NUMEROLOGIJA: Trojke mogu da uplove u riskantnu romansu, Osmice se moraju posvetiti sebi

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta vas čeka ove nedelje...

foto: Alliance Images/Shutterstock
foto: Alliance Images/Shutterstock

6

 

Ove nedelje ćete se osećati zbunjeno jer se do sada neraščišćene stvari polako razrešavaju i klupko se odmotava. To će vam na kraju i te kako prijati. Pratite svoje snove, ali budite i praktični i ne komplikujte, koliko je to moguće. Ljubav je u vazduhu, pa se prepustite pozitivnim emocijama. Pravo povezivanje s nekim dolazi najpre od prihvatanja te osobe: imajte to na umu.

 

7

 

Kada su ljudi pod stresom, ponašaju se čudno i ponekad nas povređuju; nemojte sve shvatati tako lično i primati k srcu. Hladnoća bliske osobe nema veze s vašim pogrešnim postupcima, pa nemojte uzvraćati istom merom. Naspavajte se i slobodno otkažite dogovore koji vam ne prijaju i za koje nemate vremena. Više će vam koristiti samoća kod kuće.

 

Horoskop, Ljubav, Žena, Priroda, Sreća, Psihologija
foto: Helena Green/Shutterstock

8

 

Vreme je da istražite senzualnu stranu svoje prirode. To može značiti romansu, ali i hedonizam kad je u pitanju hrana ili šoping... Što više se budete posvetili sebi, to ćete više uživati. Prijaće vam čak i mirne šetnje, samo se posvetite sebi i svom ličnom ugođaju. Prestanite da neke teme posmatrate kao tabu, već proširite horizonte.

 

9

 

Moraćete krajem nedelje da obavite barem jedan ozbiljan razgovor kako biste raščistili s namerama druge osobe. Budite oprezni kada pretpostavljate šta nešto misli, već budite sigurni da se dobro razumete i da ste bili jasni pri izražavanju svojih stavova. Razmimoilaženja su moguća. Neko će možda povrediti vaša osećanja. Nemojte kriviti druge, već se posvetite sebi više nego inače.

 

 

makonda-tracker