TAJNE BROJEVA

Nedeljna NUMEROLOGIJA: Trojke mogu da uplove u riskantnu romansu, Osmice se moraju posvetiti sebi

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta vas čeka ove nedelje...

foto: Alliance Images/Shutterstock
foto: Alliance Images/Shutterstock

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

 

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

 

Ako je vaš bioritamski broj:


1

 

Fokusirajte se na obaveze koje imate kod kuće ovih dana. Dobro je vreme da popravite slomljeno i završite započeto. Čak i ukoliko imate mnogo obaveza izvan doma, posvetite se najpre sređivanju i organizovanju, što će se i ispostaviti kao prvi korak u daljem "sređivanju života". Takođe, ohrabrite i druge u porodici da vam se pridruže i posvetite im se maksimalno ove nedelje.

 

2

 

Neophodno je da budete veoma strpljivi i ostanete istrajni dok sve stvari na kojima radite na budu završene. Dozvolite i drugim ljudima da vam pomognu, značiće vam. Biće nepotrebnih i neželjenih konflikata na poslu. Ponekad morate druge pustiti da naprave greške, jer će samo tako naučiti. Vežbajte više, makar šetajte svakog dana.

 

 

3

 

Pravo je vreme da se zabavite! Ako možete, otputujte, a ako ne, okružite se svojim najdražim ljudima i onima koji vas zabavljaju, čak i da ostanete kod kuće. Budite aktivniji, pa iskoristite i vreme za kakve sportske aktivnosti. Moguće su svađe, ali i riskantne romanse. Prihvatite poziv za viđanje ovog vikenda.

 

4

 

Nemojte pretpostavljati da će svi pratiti vaš primer jer baš vi radite stvari ispravno. Pustite druge da preuzmu odgovornost za svoje greške. Možda ćete biti isfrustrirani ili anksiozni ako se oslanjate na druge da urade stvari onako kako biste vi to učinili. Ove nedelje je bolje da se ne upuštate u romanse, ukoliko se pojavi prilika, već da provedete više vremena s prijateljima.

 

5

 

Kosmička energija ove nedelje u prvi plan izvlači vašu strastvenost i želju za avanturama. Čak i ako puno radite, bićete svoji kada se provedete i malo opustite u društvu. Najviše uživanja postići ćete u razgovorima jedan na jedan ili druđenjima sa svojim bliskim prijateljima. Ne odbijajte pozive za viđanja ovog vikenda.

 

Nastavak na sledečoj strani...

makonda-tracker