zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 7. februara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

 

 

STRELAC

 

Posao:
Budući da je aktivirano vaše polje tajnih neprijatelja, glavno iskušenje tokom ovog perioda je da se postavite na pravi način prema kolegama i poslovnim saradnicima za koje znate da su skloni manipulacijama i spletkama.

Ljubav:
Ovaj period unosi sklad između vas i partnera, a dobra vest za vas je da sledi dalja harmonizacija i poboljšanje kvaliteta u vašem odnosu. Slobodni Strelčevi mogu da se zaljube na prvi pogled u veoma zanimljivu osobu, ali ta veza može biti zasnovana vise na fizičkoj privlačnosti nego na emocijama.

Zdravlje:
Muče vas sinusi.

 

JARAC

 

Posao:
Ovaj vikend mogu da obeleze poslovni dogovori koji ce imati važnu ulogu u vašim poslovnim aktivnostima na duže staže. Očekuje vas promena plana. Mudar poslovni potez može vam doneti veliki finansijski dobitak.

Ljubav:
Posebno obratite pažnju na komunikaciju sa partnerom, jer moze da dođe do nesporazuma između vas. Ovaj vikend donosi vam krizu poverenja, a moguće su i ljubomorne scene od strane partnera.

Zdravlje:
Variranje pritiska, aritmije.

 

VODOLIJA

 

Posao:
Usponi i padovi na finansijskom planu obeležiće ovaj period. Iz tog razloga, budite oprezni u rukovanju novcem, jer Vas u ovom periodu ocekuje niz neplaniranih izdataka. Budite obazrivi u komunikaciji sa nadredjenima, jer su moguci nesporazumi.

Ljubav:
Slobodne Vodolije mogu da se nadju u iskusenju da udju u tajnu vezu sa osobom koju poznaju sa posla. Medjutim budite oprezni, jer postoji velika mogucnost naknadnih komplikacija. Vodolije koje su u vezi mogu imati nesporazum s partnerom, zbog ljubomore.

Zdravlje:
Slaba cirkulacija. Muče vas grčevi.

 

RIBE

 

Posao:
Nepovoljni aspekti sa drugim planetama mogu da stvore pometnju u Vasim ranije zacrtanim planovima. Pripremite rezervni plan, jer vam može nedostajati novca za investiranje u dalji razvoj poslovanja, zbog većih troškova.

Ljubav:
Tokom ovog perioda uspešno ćete rešiti neki stari problem koji se s vremena na vreme pojavljuje izmedju vas i partnera. Sledi period dalje harmonizacije vašeg odnosa. Slobodne Ribe mogu da upoznaju veoma zanimljivu osobu preko posla ili preko prijatelja.

Zdravlje:
Pad imuniteta. Pojačajte unos vitamina i minerala.

makonda-tracker