zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 7. februara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Zima, Devojka, Januar, Šal, Horoskop, Decembar
foto: Shutterstock/Rido

 

LAV

 

Posao:
Kljuc uspeha za ovaj period je savršena organizacija poslovanja. Postoji velika mogućnost da jedan poslovni partner postane problematičan i da pokuša da promeni bitne stavke u okviru vašeg prethodno postignutog dogovora. Ukoliko ne budete spremni na kompromis, moguć je čak i prekid saradnje.

Ljubav:
Glavni izazov ovog perioda predstavlja mogucnost da uđete u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna. Neophodno je da budete oprezni u vezi s tim, jer možete biti otkriveni i zbog toga mozete imati komplikacije.

Zdravlje:
Aritmija, nervoza.

 

DEVICA

 

Posao:
Poseban oprez neophodan je u pogledu upravljanja novcem, jer nepovoljni aspekti mogu da doprinesu zastojima u platnom prometu. Negativni aspekti ukazuju na iznenadne prepreke. Zbog toga pripremite rezervni plan.

Ljubav:
Poznanstvo sa osobom prema kojoj osećate snažnu privlacnost može da označi početak ljubavne veze. Međutim, postoji mogućnost da se u vezi sa tim pojavi neki problem ili da kasnije otkrijete da ta osoba nije sasvim iskrena.

Zdravlje:
Anksioznost. Muče vas strahovi koje ne možete samostalno prevazići. Obratite se lekaru.

 

 

VAGA

 

Posao:
Nepovoljni aspekti daju akcenat na međuljudske odnose tokom ovog perioda. Vaši odnos sa nadređenima moze biti pogoršan. Ključ uspeha za ovaj period je da pronađete kompromisno rešenje. Čuvajte se spletaka. Okruženi ste neiskrenim osobama, kojima se ne biste trebali poveravati.

Ljubav:

Turbulentan period u odnosu sa partnerom može da kulminira u ovom periodu i to u vidu žestoke rasprave. Vaši stavovi su potpuno suprotni, tako da će biti neophodno da neko od vas popusti. Neophodno je da o svemu otvoreno porazgovarate.

Zdravlje:
Bolovi u nogama.

 

ŠKORPIJA

 

Posao:
Ključ uspeha za ovaj period je da izbegavate rizične investicije. Svaki rizičan i nepromišljen poslovni potez u ovom periodu mogao bi da vam donese finansijski gubitak. Planeta većih promena i dalje boravi u polju poslovanja i donosi nestabilnost. Čuvajte se manipulativnih kolega.

Ljubav:
Poseban oprez za one koje se nalaze u tajnoj vezi. Postoji velika mogućnost da pod uticajem ovih aspekata budete otkriveni, pa čak i da dođe do skandala. Slobodne Škorpije očekuje poznanstvo s veoma zanimljivom osobom u znaku Bika.

Zdravlje:
Pad imuniteta.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker