zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 7. februara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Posao:
Zbog planetarnih aspekata može doći do konfliktnih situacija izmedju vas i saradnika i poslovnih partnera. Ključ uspeha za ovaj period je da prevaziđete nesuglasice i pronađete kompromisno rešenje.

Ljubav:
Vaš odnos sa partnerom tokom ovog vikenda prolazi kroz turbulentnu fazu. Mogući su nesporazumi i nesuglasice. Slobodne Ovnove očekuje ljubavna romansa sa osobom koja nije slobodna. Mogućnost tajne veze.

 

Zdravlje:
Variranje pritiska. I sami znate da u tom slučaju morate potražiti savet stručnjaka. Potrebni su medikamenti.

 

BIK

 

Posao:
Planetarni aspekti mogu da uzrokuju nepredviđene situacije i prepreke sa neočekivane strane. Ključ uspeha za ovaj period je da improvizujete rešenja i da se oslanjate na tim saradnika, ali u koje imate poverenje. Moguć je zastoj u platnom prometu.

Ljubav:
Vas odnos sa partnerom tokom ovog perioda obeležiće pojačana strast, ali su moguće ljubomorne scene. Potrudite se da to rešite na miran način. Ovaj period donosi vam šansu da obnovite vezu sa osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti.

Zdravlje:
Osetljivost grla. Izbegavajte hladne napitke.

 

 

BLIZANCI

 

Posao:
Pruža vam se prilika da završite rad na važnom projektu, a ključ uspeha sastojaće se u tome da ispunite zadate rokove. Zahvaljujući koncentraciji, ali i odgovornosti, uspevate sve da završite na vreme.

Ljubav:
Očekuje vas poznanstvo sa osobom koja će vam se dopasti na prvi pogled. Ljubavna avantura, međutim, biće zasnovana više na seksualnoj privlačnosti. Nemojte se previše davati u toj vezi. Harmonizacija odnosa za Blizance koji su u vezi.

Zdravlje:
Pojačana nervoza, zbog napetosti na poslu. Nakon ovog zadatka, priuštite sebi duži odmor.

 

RAK

 

Posao:
Nepovoljni aspekti planeta koja borave u polju poslovanja mogu da se manifestuju u ovom periodu kroz nesporazume i nesuglasice sa poslovnim partnerima. Nije preporučljivo da ulazite u rizične investicije, a svoje tajne ne odajte nikome, jer konkurencija nastoji da vas ugrozi.

Ljubav:
Previše vremena posvećujete poslovnim obavezama, a to moze loše da se odrazi na vaš odnos sa partnerom. Tokom ovog vikenda moguća je rasprava upravo na tu temu. Neophodno je da mu posvetite više vremena.

Zdravlje:
Probavne smetnje. Smanjite unos masne hrane.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker