ovi dani će vas promeniti

Skoro svima donosi ono NAJLEPŠE! Evo kako će januarski Vučiji Mesec uticati na svaki znak Zodijaka (od 17. januara)

0

Ovaj ponedeljak donosi nam prvi pun mesec u 2022. godini, koji se obično naziva ― Vučijim! On će nam pomoći da se preispitamo i prihvatimo sebe takvima kakvi jesmo, a skoro svi horoskopski znakovi mogu da se raduju onome što nam Vučiji Mesec nosi.

foto: zef art/Shuterstock
foto: zef art/Shuterstock

Kada je pun mesec nešto mračniji nego inače, početkom godine, obično se naziva Vučijim, a ovaj naziv prva su upotrebila američka urođenička plemena.

 

On će doneti zaranjanje duboko u svoja osećanja, iskrenost u vezi s najsirovijim emocijama, a pomoći će nam da prigrlimo i svoje unutrašnje "ja" ― da, čak i s onim delovima s kojima se inače teško suočavamo!


Vučiji Mesec moćan je trenutak za potpuno oslobađanje i lično prihvatanje, jer Mesec u astrologiji vlada Rakom, pa je zgodno vreme da prihvatite svoju sentimentalnu stranu. To, zbog tamnog i destruktivnog Plutona, koji je u opoziciji s Mesecom, možda neće biti najudobnije, pa se mora spremiti i na to. Ako istine budu i mutne ― naše su!


Šta svaki znak može da očekuje od Vučijeg Meseca?

 

  • Ovan


I obično ste vatreni i neustrašivi, pa vam obuzdavanje emocija teško ide od ruke. Ovog punog meseca, biće vam potrebni nežnost i uteha, nešto mirniji susreti i razgovori, a savršeno je vreme da provodite dane u društvu porodice, najbližih prijatelja ili za romantične večeri s partnerom.

 

  • Bik

 

Radije idete sporije i smirenije u svemu, ali ovaj pun mesec pomoći će vam da uspostavite ravnotežu zahvaljujući kojoj ćete stići da uradite više stvari istovremeno i ubrzate baš koliko trebaa! Bićete društveniji nego inače i puni energije, a važno je da pazite na jezik kako ne biste otkrili o sebi nešto zbog čega ćete se kajati.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker