zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 10. januara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Mama, Ćerka, Mama i ćerka, Porodica, Sreća, Majčinstvo
foto: fizkes/Shutterstock

Strelac

 

Posao:
Ulazak Urana u Vaše polje svakodnevnih obaveza i radnih navika, kao i poslovanja i privatnog preduzetništva, može da Vam najavi mnogo promena u okviru ovih segmenata Vašeg zivota. Moguća su češća putovanja i neophodnost stalnog prilagođavanja nekim promenljivim okolnostima na poslu. Preveliki broj obaveza može da Vas izloži dodatnom stresu, pa je zbog toga akcenat tokom ovog perioda na savršenoj organizaciji i poštovanju prioriteta. Očekuje Vas finansijski uspeh.

Ljubav:
Strelčevima predstoji period napetosti na emotivnom planu. Moguće je nepoverenje, pa čak i scene ljubomore od strane partnera. Slobodne Strelčeve očekuje ljubavna romansa sa osobom koju upoznaju preko posla. Bogat društveni život i prilike za flert na svakom koraku biće dominanta ovog perioda.

Zdravlje:
Prehlada i pad imuniteta.

 

Jarac

 

Posao:
Napredak na poslu, proširenje kruga dužnosti i finansijski uspeh biće obeležja ovog poslovnog perioda. Uprkos tome, neke poteškoce u pregovorima sa novim poslovnim saradnicima su moguće. Akcenat tokom ovog perioda je na tome da preispitate nove saradnike da ne biste pretrpeli štetu, jer jedini izvor negativne energije i rizika proizilazi kroz nove poslovne saradnike koje ne poznajete dovoljno dobro. Unapređenje finansijske situacije nastaviće se do kraja meseca.

Ljubav:
Pred Vama je period preispitivanja odnosa sa partnerom. Ulazite u period kada će se osnove Vaše veze naći u test fazi, pa sve ono što ne valja i što je dotrajalo može da se uruši samo po sebi. Planeta Uran ulazi u Vaše polje prave ljubavi, pa je moguć početak nove veze. Budući da je to i polje dece, Vi možete doneti odluku o proširenju porodice. Ukoliko su Vaša deca odrasla, ovaj aspekt može ukazati na njihovo osamostaljivanje i prelazak u novu sredinu, kao i krupne životne odluke i prekretnice.

Zdravlje:
Bolovi u kicmi.

 

 

Vodolija

 

Posao:
Iskoristite povoljan period za velike preokrete kao sto je promena posla ili početak samostalnog biznisa. Vaša finansijska situacija će se popraviti, a tu može biti reči o povišici ili nekim vanrednim finansijskim dobicima. U svakom slučaju, novi početak je pred Vama i jedna stabilizacija poslovnih prilika u vidu trajnih ugovora i sklapanja dugoročne saradnje. Akcenat tokom ovog perioda je na početku novog poslovnog poglavlja i potpisivanju važnih ugovora i dokumenata.

Ljubav:
Vodolije koje su u braku može očekivati promena na porodicnom nivou. Vi zapravo odavno prizeljkujete neke promene jer ne volite rutinu ni u cemu, a posebno ne u privatnom zivotu i na ljubavnom planu. Ukoliko Vas brak ili veza ne pociva na pravim emocijama, boravak urana u ovom polju donece Vam izazov u vidu krize i nestabilnosti, ali u cilju uspostavljanja novog poretka stvari i uspostavljanja zaista kvalitetne veze koja pociva na autenticnim osecanjima.

Zdravlje:
Nervoza i nesanica.

 

Ribe

 

Posao:
Akcenat tokom ovog perioda je na komunikaciji i uspostavljanju nove saradnje. Verovatno ćete uvesti neke nove elemente u poslovanje, a to može biti nov metod rada i proširenje kruga saradnika. Postoji velika mogućnost da ćete putovati mnogo češće nego pre i da će se Vaša saradnja sa inostrantstvom dodatno intenzivirani. Na finansijskom planu će biti dosta uspona i padova, pa budite posebno oprezni u rukovanju novcem.

Ljubav:
Nestabilna situacija na ljubavnom planu može obeležiti ovaj period. Partner u Vama može prepoznati neke nove aspekte ličnosti i posumnjati u Vašu vernost, a to Vam može doneti ljubomorne scene i opštu atmosferu nepoverenja. Potrudite se da na vreme rešite te problematične situacije. Slobodne Ribe mogu da se upuste u tajnu vezu, prepunu strasti i burnih emocija. Prilike za flert biće gotovo na svakom koraku.

Zdravlje:
Počnite sa rekreacijom!

 

 

makonda-tracker