zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 10. januara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Nova godina, Zima, Sreća
foto: Prostock-studio/shutterstock

Lav

 

Posao:
Nepredvidiv razvoj okolnosti i napetost u poslovnoj saradnji mogu obeležiti ovaj period. Postoji čak mogućnost većih nesporazuma i sukoba interesa, tako da saradnju sa nekim problematičnim saradnikom čak možete da prekinete. Ovaj period ce Vam doneti mnogo promena i neke nove elemente u radno okruženje, pa je moguća promena u sastavu zaposlenih, ali i promena sedišta firme ili prelazak na novo radno mesto koje podrazumeva visi nivo odgovornosti.

Ljubav:
Ovaj period Vam doneti pojačanu napetost i nezadovoljstvo, a to se moze preneti i na atmosferu u okviru Vašeg odnosa sa partnerom. Možda ste partneru uputili neke prigovore, a to je za posledicu imalo burnu raspravu. U svakom slucaju, neki negativni elementi u okviru Vašeg odnosa mogu potrajati duže nego što ste se nadali. Lavovi koji su slobodni mogu se zaljubiti na prvi pogled u jednu Vodoliju ili Vagu.

Zdravlje:
Variranje pritiska.

 

Devica

 

Posao:
Vi se nalazite na pragu velikih promena i preokreta nad kojima povremeno možete gubiti kontrolu. Uprkos tome sto ne volite rizik, a posebno gubitak kontrole nad situacijom, ovaj period moze da Vam priredi pozitivna iznenađenja na poslu. Saradnja sa inostranstvom i početak rada u drugoj firmi ili ustanovi mogu biti dominantna tema ovog perioda. Čitav mesec će Vam doneti povoljan razvoj okolnosti uprkos tome sto će s vremena na vreme vladati atmosfera neizvesnosti.

Ljubav:
Period nestabilnosti u odnosu s partnerom. Vaša komunikacija može biti isprekidana zbog prevelikog broja obaveza, ali i nekih poslovnih putovanja. Moguće je da ce Vaš posao podrzumevati i mnogo češća putovanja, pa ćete zbog toga izgubiti raniji kontinuitet u odnosu. Negativna energija između Vas može se manifestovati u vidu nepoverenja i ljubomore. Zbog toga će biti od presudnog značaja da budete maksimalno iskreni i da Vaše ponašanje ne bude dvosmisleno.

Zdravlje:
Problemi sa varenjem.

 

 

Vaga

 

Posao:
Pozitivna endencija ovog perioda ogleda se u pojačanom prilivu finansijskih sredstava, a posebno će se aktivirati Vaše polje tuđeg novca, fondova, odštete, nekretnina i nasledstva. S tim u skladu, ako očekujete neki novac koji se odnosi na neku od ovih oblasti, onda će Vam ovaj period doneti pozitivna rešenja i dodatne dobitke. Nezaposlene Vage očekuje vazan razgovor za posao, a planete su im naklonjene, pa je moguće da u bliskoj budućnosti počnu da rade na novom radnom mestu.

Ljubav:
Partner Vas je nekim gestom ili rečima razočarao ili uvredio, a taj osećaj povređenosti može da Vas drži dosta dugo. Od ključnog značaja biće to da se ne upuštate u dalju raspravu ukoliko vam je stalo do partnera i te veze jer su moguća radikalna rešenja po sistemu „ili-ili“. Slobodne Vage imaće mnogo prilika za flert, a moguć je i početak nove veze prepune strasti i uzavrelih emocija.

Zdravlje:
Pojačana nervoza.

 

Škorpija

 

Posao:
Tokom ovog perioda nestabilnosti i brzih promena okolnosti i uslova poslovne saradnje, Vi ćete biti u situaciji da donosite bitne odluke pod pritiskom. To vam može doneti mogućnost previda, pa je daleko bolje rešenje da značajne odluke donosite na timskom nivou. Očekuje Vas završetak jednog i početak novog poslovnog poglavlja. Postoji velika mogućnost početka nove poslovne saradnje ili reorganizacije poslovanja koja će Vam doneti rad sa novim ogrankom ili sa novim timom saradnika, pa će situacija zahtevati dodatno prilagođavanje.

Ljubav:
Škorpije očekuje jedan posebno uzbudljiv i dinamičan period, kao i jedna posebno vrela i neprevidiva atmosferu na ljubavnom planu. Ulazak Urana u Vaše polje emotivnih odnosa i partnerstava prodrmaće Vašu vezu s partnerom, ispitujuću stabilnost i temelje Vašeg odnosa. Ukoliko su se one prave, autentične emocije između Vas izgubile, ovaj period može biti u znaku najveće krize ikada. Može doći do rasprava i nesuglasica, sukoba različitih mišljenja o bitnim stvarima.

Zdravlje:
Moguća je glavobolja.

 

makonda-tracker