saznajte

Smeta im hladnoća i manjak druženja: Horoskopski znakovi koji ne vole zimu

0

Iako ima onih kojima hladni dani smetaju, npr. rakovi obožavaju ovo doba godine kada mogu da se izležavaju i da ne izlaze iz toplog doma, jer obožavaju da odmaraju i leže sa šoljom čaja uz omiljene filmove. 

foto: Shutterstock/Studio Romantic
foto: Shutterstock/Studio Romantic

Kako rakovi vole hladne dane, da tako ne moraju da izlaze napolje i susreću se sa zimom i ljudima, ribe vole sličnu atmosferu. One će zimske dane iskoristiti da leže, slušaju muziku, te tako neće imati susret sa spoljnim svetom. Međutim, ipak postoje znakovi koji ne vole zimu. 

 

 

Jarac

 

Iako bi zima trebala da bude njihovo omiljeno godišnje doba, oni ipak ne vole to što ne mogu da predvide vremenske prilike koje sa njom dolaze. Nervira ih konstantna magla, hladni vetrovi, ali i kiša koja se dešava zimi. Zbog ovoga jarčevi ne mogu da bilo šta isplaniraju što im remeti mir. Oni vole da imaju kontrolu nad svim stvarima, te tako im zima "mrsi konce". 

 

Lav

 

Ono šta Lavovi vole jeste da svo vreme koje imaju provode izvan svog doma u provodu, u zabavi i da sve to slobodno vreme provedu sa prijateljima, ali pošto se svi tokom zime učaure u svoje domove, to ih izuzetno nervira. Njima tokom zime nedostaju izlazsci, druženja, kao i spontanost koju im leto daje. 

 

 

makonda-tracker