zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 13. decembra)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

 

LAV

 

Posao:
Lavovi koji se bave kreativnim zanimanjem ili koji rade u prosveti mogu da postignu veliki uspeh u karijeri. Napredak na poslu mogu da ostvare i oni Lavovi koji se bave trgovinom i sarađuju sa inostranstvom.

Ljubav:
Planetarni aspekti u vašem polju prave ljubavi i dece najavljuju vam poboljšanje kvaliteta u vašoj vezi sa partnerom i u porodici. Uspešno ćete prevazići neki problem, a sada je pravi trenutak da realizujete neki vaš odavno zacrtan zajednički cilj.

Zdravlje:
Solidno. Budite aktivniji.

 

DEVICA

 

Posao:
Poseban uspeh mogu da postignu Device koje se bave administrativnim poslovima, nekretninama ili prosvetom. Budite oprezni u upravljanju novcem, jer dolazi do nepredviđenih izdataka. Očekuju vas uspešni poslovni pregovori i zaključenje ugovora.

Ljubav:
Ovaj period donosi vam harmonizaciju odnosa sa partnerom. Provodićete zajedno mnogo više vremena i zajedno ćete uspeti da rešite neka sporna pitanja. Slobodne Device mogu da upoznaju veoma zanimljivu osobu u znaku Riba ili Jarca.

Zdravlje:
Pad imuniteta.

 

 

VAGA

 

Posao:
Ovaj period može vam doneti novu poslovnu ponudu, pa Vage koje nisu zadovoljne postojećim radnim mestom mogu da prihvate prelazak na novu poziciju. Odnosi sa saradnicima i nadređenima prošli su kroz period krize, sledi harmonizacija odnosa.

Ljubav:
U polju emotivnih odnosa moze oživeti neki stari problem između vas i partnera. Ponovo možete proći kroz fazu turbulencije. Biće neophodan otvoren razgovor. Slobodne Vage mogu da uđu u tajnu vezu sa nekom osobom sa posla.

Zdravlje:
Nervoza, napetost.

 

ŠKORPIJA

 

Posao:
Aspekti u vašem polju finansija mogu da vam donesu višestruke prilike da unapredite svoju finansijsku situaciju. Moguće su nove poslovne ponude i sklapanje ugovora o dugoročnoj saradnji. Uspeh vam dolazi kroz saradnju sa inostranstvom.

Ljubav:
Polje emotivnih odnosa ulazi u jedan daleko mirniji period u odnosu sa partnerom. Vaša veza izdržala je test fazu. Očekuje vas dalja harmonizacija odnosa sa partnerom. Slobodne Škorpije mogu da obnove vezu sa bivšom ljubavi.

Zdravlje:
Variranje pritiska.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker