zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 13. decembra)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

zima, sneg, planina, žena, šešir, šal, astro, horoskop, januar
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Posao:
Nestabilnost planeta može uzrokovati destabilizaciju na poslovnom planu. Može se pojaviti stari problem, tako da će biti neophodna primena rezervnog plana. Za vreme ovakvih aspekata ne savetuje vam se da ulazite u rizične investicije.

Ljubav:
Obnavljanje veze s osobom koja vam je mnogo značila moze biti jedna od glavnih tema tokom ovog perioda. Očekuje vas romantičan izlazak. Slobodni Ovnovi mogu da upoznaju zanimljivu osobu preko prijatelja, tako da je moguć početak nove veze.

Zdravlje:
Glavobolja.

 

BIK

 

Posao:
Dan vam može doneti uspešne poduhvate na finansijskom planu. Dobit kroz investicije i mudro upravljanje novcem definitivno će obeležiti ovaj period. Uspeh očekuje Bikove koji se bave uslužnim delatnostima i sarađuju sa inostranstvom, kroz dugoročnu saradnju.

Ljubav:
Slučajan susret sa osobom koju ste nedavno upoznali može se pretvoriti u nešto mnogo više od onoga što ste prvobitno očekivali. Očekuju vas češći izlasci i druženje s tom osobom, pa je moguće i zbližavanje.

Zdravlje:
Bolovi u grlu.

 

 

BLIZANCI

 

Posao:
Ovaj period donosi vam mogućnost sklapanja ugovora i saradnju sa inostranstvom kao glavne teme vašeg poslovnog plana. Ukoliko ste imali neke probleme pravne prirode, ovaj period vam donosi rešenje i to u vašu korist. Unapređenje finansijske situacije.

Ljubav:
Očekujte unapređenje kvaliteta vaše veze. Pred vama se otvara nova perspektiva. O ljubavi ćete razmišljati daleko ozbiljnije, pa ako još niste u braku, pod uticajem ovakvih energija, možete odlučiti da stupite u brak.

Zdravlje:
Pad imuniteta.

 

RAK

 

Posao:
Pred vama je period prosperiteta privatnog biznisa i uslužnih delatnosti. S obzirom na to, Rakovi koji se bave privatnim biznisom, uslužnim delatnostima, kao i prosvetom, mogu da postignu veliki korak napred u karijeri.

Ljubav:
Rakovi koji se nalaze u vezi ili u braku mogu zajedničkim naporima da prevaziđu neki dugotrajan problem u odnosu s partnerom. Slobodni Rakovi mogu da upoznaju veoma zanimljivu osobu preko posla. Moguć je početak nove veze.

Zdravlje:
Pad imuniteta. Unesite više vitamina i minerala.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker