srećne vesti

Indijski horoskop iznenađuje svojom preciznošću: 4 znaka koje čeka ostvarenje svih planova i mnogo srećnih vesti

0

Ovaj horoskop je dosta sličan zapadnjačkom hotoskopu. Neki astrolozi govore o tome kako je on dosta tačniji. Znakovi se nazivaju "rasi".

foto: Shutterstock/Dzhulbee
foto: Shutterstock/Dzhulbee

Ako je suditi po indijskom horoskopu, za ova 4 znaka stiže period uspeha na poslovnom planu i emotivnom. Uz sve ovo stiže i mnogo lepih i srećnih vesti. 

 

Prem indijskoj prognozi, za ova 4 znaka naredna godina doneće puno sreće, uspeha, dobrih prilika i lepih vesti:

 

Lav

 

Godina koja dolazi, za Lavove će biti godina od akcije, oni će imati ispred sebe mnogo izazova koje će samo ukoliko mudro postupe rešiti na ispravan način. Period koji dolazi pogodan je za realizaciju planova koje ste prethodno napravili, samo je bitno da imate strpljenja i da nigde ne žurite. Vucite poteze pametno i ostvarićete sve zamišljeno. 

 

Blizanci

 

Za osobe u ovom znaku stiže godina koja će u potpunosti biti pogodna za ostvarenje svih stvari koje su zamislili. Samo će vam stizati uspeh za uspehom, a take prilike ćete upravo stoviti vi sami. Sve šta ste zamislili će se ostvariti. Na ljubavnom planu će vam isto "cvetati ruže", te ćete možda i ozvaničiti vaš partnerski odnos.

 

 

Bik

 

Za Bikove 2022. godina biće veoma povoljna, te tako od početka godine im se stvaraju prilike koje treba da pametno i mudro iskoristiti. Naravno, neće sve ići sve glatko, ali ne brinite, ishodi će biti izvrsni. Astrolozi savetuju da u toku naradne godine preuzimate inicijativu i da se ne plašite rizika. 


 

Vaga

 

Osobama u ovom znaku se preporučuje da što više ekspreimentišu i da se oprobaju u što više aspekata u životu, pošto će im sve ići od ruke. Astrolozi kažu da Vage treba što više da rizikuju, jer će se kroz takva iskustva naučiti mnogo i da će ima takvo iskustvo biti značajno. 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker