zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 6. decembra)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Alena Ozerova/Shutterstock
foto: Alena Ozerova/Shutterstock

LAV

 

Posao:
Sadašnja situacija može doprineti tome da dođe do nesporazuma i konfliktnih situacija u okviru međuljudskih odnosa u vašoj firmi. Vaše originalne ideje i predlozi možda ce naići na loše reakcije. U svakom slučaju, situacija će zahtevati dodatna prilagođavanja. Ne preporučuju se rizicne investicije.

Ljubav:
Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz fazu krize poverenja. Prezauzeti ste poslovnim obavezama i jedno drugome posvećujete malo pažnje. Na vreme promenite tu lošu naviku da ne bi došlo do daljeg otuđenja.

Zdravlje:
Tahikardija.

 

DEVICA

 

Posao:
Poseban oprez nalazi vam se na finansijskom planu. Upravo na tom planu moguće su nepredviđene situacije, poput kašnjenja uplata ili neočekivanih izdataka. Device koje se bave kreativnim poslom ili sarađuju sa inostranstvom očekuje veliki uspeh.

Ljubav:
Slobodne Device koje traže srodnu dušu mogu da upoznaju zanimljivu osobu na kraćem putovanju ili preko posla. Device koje su u vezi razmišljaju o tome da nešto radikalno promene. Ukoliko ste zadovoljni svojom vezom, razmišljate ozbiljno o ozvaničenju odnosa.

Zdravlje:
Glavobolja.

 

 

VAGA

 

Posao:
Veliki broj planeta trenutno se nalazi u vašem polju finansija. Postoji velika mogućnost da dobijete novu poslovnu ponudu od strane nekog prijatelja. Medđutim, budite oprezni i dobro preispitajte sve uslove saradnje. Pred vama se otvara nova perspektiva saradnje sa inostranstvom.

Ljubav:
Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz krizu. Njegovo nedosledno ponašanje u vama budi sumnju i nepoverenje. Na vreme o svemu tome porazgovarajte, inače može doći do daljeg otuđenja. Slobodne Vage mogu da upoznaju zanimljivu osobu preko posla.

Zdravlje:
Nervoza i nesanica.

 

ŠKORPIJA

 

Posao:
Planete koje borave u vašem znaku i u ovom periodu predstavljaće glavnog aktera na astrološkoj pozornici. Postoji mogućnost prekida jedne i početka potpuno nove saradnje i prelaska na novo radno mesto. Vaši odnosi sa saradnicima mogu da naiđu na velike prepreke i nerazumevanje. Situacija zahteva dodatna prilagođavanja.

Ljubav:
Obnavljanje veze sa osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti može biti dominantna tema ovog perioda. Škorpije koje se nalaze u vezi prolaze kroz krizu poverenja i neophodno je da o svemu otvoreno porazgovaraju sa partnerom.

Zdravlje:
Nervoza.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker