zanimljivi detalji

Neki ispunjavaju želje, a drugi vole da eksperimentišu: Za avanturu u krevetu obratite se ovim horoskopskim znakovima

0

Ukoliko volite da vam u krevetu bude nezaboravno i uzbuduljivo ne bi bilo loše da znate kog je horoskopskog znaka neko, pošto je određene karakteristike mogu ukazivati na to kakav će vas parter ili partnerka čekati u krevetu.

foto: Shutterstock/Dzhulbee
foto: Shutterstock/Dzhulbee

Strelac

 

Ono šta karakteriše osobe u ovom znaku jeste to da su veoma nepredvidivi što se tiče odnosa u krevetu. Nikada ne možete znati šta vas sledeće očekuje, pošto oni stalno isprobavaju razne stvari i uvek su otvoreni da predlože neke nove poze u vođenju ljubavi. 

 

 

Devica

 

Osobe u ovom znaku su ljubitelji senzualnog vođenja ljubavi bez previše grubosti i neočekivanih aktivnosti. Oni su veoma strastveni i vole da se potpuno prepuste u vođenju ljubavi. Karakteriše ih to da se potpuno prepuštaju pertneru ili partnerki, nigde ne žure i vole da uživaju u svakoj sekundi.

 

Lav

 

Kada se pomene ovaj znak svi pomisle na strastvenost koja je karakretistična za osobe u ovom znaku. Muškarci i žene lavice su san svih ljubavnika jer su veoma dominantni u krevetu. Oni misle na svoje partnere i žele da se uvek njihov partner oseća posebno. 

 

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker