zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 6. decembra)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Alena Ozerova/Shutterstock
foto: Alena Ozerova/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Posao:
Trenutni aspekti mogu vam doneti nepredvidive situacije na poslu. To se pre svega može odnositi na finansijski plan i kašnjenja nekih uplata. S druge strane, međuljudski odnosi na poslu mogu se u velikoj meri pogoršati.

Ljubav:
Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz fazu iskušenja i krize poverenja. Neophodno je da iskreno i otvoreno porazgovarate o svemu sa partnerom. Slobodne Ovnove očekuje početak nove veze sa osobom u znaku Vage ili Vodolije.

Zdravlje:
Nervoza i nesanica.

 

BIK

 

Posao:
Ključ uspeha u ovom periodu sastojaće se u tome da prevaziđete razlike u stavovima između vas, vaših kolega i vaših nadređenih. Međuljudski odnosi u poslednje vreme su se pogoršali, pa je u ovom periodu moguće otkrivanje i nekih manipulacija. Nije preporučljivo da ulazite u finansijske rizike.

Ljubav:
Bikovi koji su nezadovoljni u svojoj vezi poželeće da uvedu neke bitne promene. Ukoliko do tih promena ne bude došlo, mogući su raskidi.

Zdravlje:
Problemi sa grlom.

 

 

 

BLIZANCI

 

Posao:
Veliki broj planeta u vapem polju poslovanja doneće vam prekretnicu u karijeri. Trenutni položaj planeta, može vam doneti uspešne poslovne dogovore, kao i potpisivanje važnog ugovora. Unapređenje finansijske situacije.

Ljubav:
Blizanci koji traže srodnu dušu mogu je naći upravo u okviru svog poslovnog kruga. Iz nekih razloga, međutim, ta veza neko vreme može funkcionisati pod velom tajnosti. Blizanci koji su u vezi planiraju neko zajedničko putovanje.

Zdravlje:
Pad imuniteta.

 

RAK

 

Posao:
Ključ uspeha u ovom periodu leži u primeni vaših originalnih ideja. Jedino na taj način pobedićete konkurenciju. Svoje poslovne tajne ne odajte ni najbližim saradnicima. Postoji velika mogućnost početka jedne nove saradnje, ali i prekida neke stare saradnje.

Ljubav:
Može doći do oživljavanja nekih starih problema u okviru vaše veze s partnerom ili u krugu vaše porodice. Međutim, oko rešenja tog problema mogu izbiti rasprave i nesporazumi. Vi i partner imate različite stavove, a jedno od vas će morati da popusti.

Zdravlje:
Probavne smetnje.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker