zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 29. novembra)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Posao:
Ovaj period može vam doneti uspeh u nekoj poslovnoj saradnji sa inostranstvom. S druge strane, vaša saradnja sa nekim prijateljima može da se pokaže kao problematična. Neki vaš saradnik može promeniti uslove poslovanja, a to može da zahteva primenu rezervnog plana.

Ljubav:
Ovaj vikend donosi mogućnost da se zbližite sa osobom koju već duže vreme poznajete. To može biti neko od vaših kolega sa posla ili prijatelja. Strelčevi koji su u vezi prolaze kroz period sitnih razmirica.

Zdravlje:
Solidno. Ipak, neophodan vam je duži boravak u prirodi.

 

JARAC

 

Posao:
Vaš finansijski uspeh zavisiće od ishoda važnog poslovnog sastanka i poslovnih pregovora. Problem se sastoji u tome sto možete naići na veoma teškog sagovornika koji neće želeti da odstupi od svojih uslova. Situacija će zahtevati da jedna strana popusti. Razmislite o tome koliko vam je taj posao značajan.

Ljubav:
Glavni izazov na ljubavnom planu sastoji se u tome da prevaziđete razlike u stavovima između vas i partnera. Moguće su nesuglasice i svađe. Postoji velika mogućnost obnavljanja veze sa bivšom ljubavi.

Zdravlje:
Unosite više vode.

 

 

VODOLIJA

 

Posao:
Ovaj vikend može vam doneti iznenadno putovanje. Moguća je dilema, jer postoji mogućnost odlične poslovne ponude iz inostranstva. Međuljudski odnosi na poslu mogu biti narušeni, pa se čuvajte nekih manipulacija i spletaka od strane kolega.

Ljubav:
Negativni planetarni aspekti u vašem znaku unose napetost u vašu komunikaciju s partnerom. Vi možete biti nervozni i razdražljiviji nego inače, tako da ćete impulsivno reagovati na negativne komentare partnera. Mogucće su rasprave, sukobi.

Zdravlje:
Više se krećite. Boravak u prirodi vam prija.

 

RIBE

 

Posao:
Ključ uspeha sastoji se u tome da okupite pouzdan tim pouzdanih saradnika sa kojima ćete ostvariti poslovni cilj. Vaša saradnja sa inostranstvom proteći će veoma uspešno, ali se mogu pojaviti neke prepreke u vidu kašnjenja finansijskih sredstava. Međutim, sve ćete prevazići uz pomoc prijatelja.

Ljubav:
Slobodne Ribe mogu da upoznaju zanimljivu osobu na nekom putovanju ili preko posla. Novo poglavlje na ljubavnom planu očekuje vas s osobom u znaku Device ili Škorpije. Ribe koje su u vezi očekuje zajedničko putovanje.

Zdravlje:
Alergije.

makonda-tracker