zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 29. novembra)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Posao:
Negativni aspekt koji upravlja vašim poljem finansija ukazuje na slabu kariku tokom ovog perioda. Moguće je zakašnjenje nekih finansijskih sredstava, koje moze da doprinese zastoju u poslovanju. Biće neophodna improvizovana rešenja.

Ljubav:
Veliki broj planeta u vašem polju doma i porodice donosi dešavanja na porodičnom planu. U okviru vaše porodice može da se pojavi neki stari problem koji ćete morati da rešite zajedno sa partnerom. Slobodni Lavovi mogu da započnu tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna.

Zdravlje:
Više se odmarajte.

 

DEVICA

 

Posao:
Glavni izazov tokom ovog perioda sastoji se u tome da pronađete kompromisno resenje u pogledu narušenih međuljudskih odnosa u okviru firme gde radite. Vaši odnosi sa nadređenim mogu biti problematični. Tu će biti neophodno prilagođavanje. Ne donosite ishitrene odluke. Oprez u rukovanju novcem.

Ljubav:
Postoji mogućnost da se u vaš život vrati osoba iz prošlosti. Do susreta može doći sasvim slučajno ili ono može uslediti preko vaših zajedničkih prijatelja. Device koje su u vezi prolaze kroz period nesporazuma s partnerom.

Zdravlje:
Solidno.

 

 

VAGA

 

Posao:
Veliki broj planeta tokom ovog perioda nalazi se u vašem polju finansija. To stavlja naglasak na finansijske teme. Neophodno je da na vreme izmirite stara dugovanja kako ne biste imali komplikacije. Možete dobiti novu poslovnu ponudu, sa boljim uslovima, finansijama.

Ljubav:
Slobodne Vage mogu da uđu u tajnu ljubavnu vezu sa osobom koja nije slobodna. Vage koje su u vezi biće u situaciji da otvoreno porazgovaraju o nekom problemu koji već duže vreme postoji u vezi sa partnerom. Samo na taj nacin otklonićete veći problem.

Zdravlje:
Solidno.

 

ŠKORPIJA

 

Posao:
Glavni izazov ovog perioda sastojaće se u tome da prošrite krug saradnika. Postoji velika verovatnoća da ćete uvesti neke nove elemente u poslovanju. Poslovni sastanak sa nadređenim moze proteći u napetoj atmosferi. Tu će biti neophodna kompromisna rešenja, izvesni ustupci.

Ljubav:
Postojeći aspekti na vas utiču tako što mogu da dovedu do nastavka jedne ljubavne priče iz proslosti. S druge strane, neka nepravda ili stari problem ponovo može da se pojavi između vas i partnera, ali ovog puta u ekstremnom vidu.

Zdravlje:
Nervoza, napetost.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker