astro

LJUBAVNI VIKEND HOROSKOP: Astro prognoza na polju romantike za svaki znak

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi ovog vikenda...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Ako vam se dopada vaš prijatelj na ljubavni način, velika je verovatnoća da vam je uzvraćeno. Ipak, retrogradni Merkur donosi velike nesporazume, tako da je bolje ne počinjati ništa dok ovaj period ne prođe. Tada ohrabrite i drugu stranu da bude iskrena.

 

JARAC

 

Energija i samopouzdanje vas krase ovog vikenda, Jarčevi. Idealno je vreme da pitate voljenu osobu da izađe s vama, da probate nešto novo... Ipak, ukoliko ne osetite zainteresovanost na drugoj strani, najbolje je odustati. Ustanovite granice koje će svima prijati, a one će i pozitivno uticati na vaš ljubavni život.

 

 

VODOLIJA

 

Ovaj vikend je posebno uzbudljiv za singl Vodolije. Bilo da se dopisujete ili uživo ćaskate s nekim, astro prognoze su povoljne za nova poznanstva i nove veze. Možda čak upoznate i osobu vašeg života, ali obratite pažnju da li se upuštate u vezu na daljinu.

 

RIBE

 

Šanse za zaljubljivanje su velike, a romantičan i intiman vikend izvestan je za mnoge Ribe. Ako ste u vezi ili braku, ovo će biti odlična prilika za produbljivanje odnosa, u krevetu i van njega. Za slobodne Ribe je pravo vreme za uplovljavanje u ljubavni odnos sa nekim ko vam je do sada bio prijatelj.

makonda-tracker