TAJNE BROJEVA

Nedeljna NUMEROLOGIJA: Izračunajte svoj broj i otkrijte šta vas ČEKA!

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta bi vas čeka ove nedelje...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

6.

 

Neočekivana situacija vam donosi veliku zbunjenost, ali i tada se trudite da ostanete fleksibilni i ne promišljate previše. Budite spontani. Ipak, emocionalne frustracije su moguće za Šestice. Nađite uživanje u sitnicama i druženju s dragim ljudima. Dobićete kvalitetan savet od nekoga, tako da pažljivo slušajte šta vam ljudi govore! Obnovićete staro prijateljstvo.

 

7.

 

Vaša sreća je na pomolu, a bićete veoma zahvalni zbog svega što radi za vas. Nemojte brinuti, nećete se razočarati.  Verujte ljudima i tražite savet kada vam je to potrebno. Ne treba da budete stidljivi. Vreme je za miran period i uživanje s prijateljima. Smeh je najbolji lek, a portažite način da se zabavite i iskoristite dobru energiju.

 

8.

 

 

Uživaćete u prilikama da kreirate momente sreće koji se pamte ceo život. Organizujte zabavu ili druženje s prijateljima, to će vam prijati. Podelite s drugima kako se osećate i da li prolazite kroz težaj period. Saznaćete nešto što niste očekivali. Ako se previše fokusirate na postizanje uspeha, to može da naruši vaš ritam i iscrpi vam svu energiju.

 

9.

 

Morate da shvatite da vaši snovi iz detinjstva i očekivanja koja ste nekada imali ne moraju po svaku cenu biti ostvareni. Budite iskreni prema sebi. Osvestite šta biste voleli da promenite, povežite se s ljudima koji vam prijaju, nađite podršku među voljenim ljudima. Nekome ste potrebni, ne budite koncentrisani samo na sebe, jer ćete i u posvećivanju drugoj osobi naći srećne trenutke.

 

 

makonda-tracker