pažljivo!

Proverite da li i vama slede TEŠKI DANI: Ova 3 horoskopska znaka NIKAKO neće imati sreće od 1. septembra

0

Astrološki period koji započinje prvog dana septembra određenim znakovima Zodijaka nikako neće pogodovati.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Period Meseca u Raku neće dobro uticati na sve. Otkriva našu najosetljiviju stranu, a to će se posebno odraziti na tri horoskopska znaka, počev od prvog dana septembra:

 

  • Bik

 

Bikovi osećaju kao da je usledilo novo poglavlje u njihovim životima, ali nisu spremni na to. Teško se prilagođavaju, boje se neuspeha, beže od realnosti. Od svake situacija koja je nova i nepoznata ne izvlače najbolje, već stagniraju iz straha. Tvrdoglavi su, što im samo stvara problem. Potrudite se da ne odustajete lako samo zbog početnog neuspeha, već se potrudite da bolje razumete ono u čemu ste se našli.

 

  • Lav

 

Lavovi su neodlučni, jer ima puno mogućnosti, a oni nisu sigurni koji put je pravi za njih. Brzopletost vam škodi ovih dana. Ne budite ponosni, već kažite jasno i glasno šta ne razumete, šta vas uznemirava i šta biste promenili. Ljudi vas ne shvataju jer sve držite u sebi. Oprezno sa finansijama u ovom periodu. Rešenje će uslediti, ali morate se potruditi oko komunikacije sa drugima.

 

  • Vaga

 

Vage nikako ne mogu da naprave balans između svojih želja i potreba. Osećaju se sputano, pod kontrolom. Pazite kako donosite važne odluke, jer sada morate da dobro izvagate šta je ono što je zaista dobro za vas. Sukobi se ne rešavaju preko noći, već na tome morate raditi kako biste našli mir. Ne osećate stabilnost, ali baš zato ne smete brzati sa postupcima, već se radije poverite nekom ko će vam pomoći da prevaziđete težak period.

 

 

makonda-tracker