TAJNE BROJEVA

Nedeljna NUMEROLOGIJA: Izračunajte svoj broj i otkrijte šta vas ČEKA!

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta bi vas čeka ove nedelje...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

 

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

 

Proverite i nedeljni horoskop, kao i ljubavni horoskop.

 

Ako je vaš bioritamski broj:

 

1.

 

Uživaćete u ovoj sedmici jer će biti puna zabave. Lako ćete doći do svega što zaželite jer ste veoma ubedljivi. Budite pošteni i podelite sve što vam smeta s voljenom osobom. Pomoći će vam da bolje razumete situaciju koja vas je dovela do lošeg izbora zbog kog se nervirate.

 

2.

 

Važno je da ne budete isuviše kritični sami prema sebi kada ste pod stresom. Dajte sve od sebe da dane začinite humorom. Tako ćete i drugima dati dobar primer, posebno ako imate decu. Žudite za mirom, stabilnošću, a kraj ove nedelje biće odlično vreme za društveno okupljanje. Potrudite se da ne trošite mnogo novca jer ćete uskoro imati finansijski udar.

 

3.

 

Nastavljate da se suočavate s lošim promenama, ali sa strpljenjem i nadom. Stresan period neće trajati večno. Ova nedelja biće odlična za one Trojke koje su u vezama. Nađite način za kompromis i ne postavljajte zid između sebe i voljene osobe. Ne prepuštajte se mračnim mislima. Sport i aktivnost u prirodi će vam jako prijati. Nekoga ćete privući.

 

 

4.

 

Jake emocije vas obuzimaju, a najverovatnije su povezane sa događajem iz prošlosti. Ne dajte sebi da previše žalite, već ostanite pribrani. Pazite da ne reagujete isuviše burno. Budite pošteni i iskreni prema sebi, a najbolje ćete pomoći sebi ako praktikujete duboko disanje. Nedelja donosi priliku da se opustite.

 

5.

 

Možete očekivati iznenađenja koja niste mogli ni da pretpostavite. Ljudi vas vole i cene više nego što slutite. Prepustite se smehu, humoru, dobroj energiji, a izbegavajte pokušaje da manipulišete drugima. Impulsivnost vam može doneti probleme. 

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker