ljubavni astro

LJUBAVNI nedeljni HOROSKOP: Blizancima romanse NE IDU od ruke, Ribe moraju da RASKRSTE s lošim navikama

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi ove nedelje...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Otvorenog ste ume početkom nedelje, ulazite u opuštene razgovore i vrlo ste šarmantni. To može dovesti do intimnih trenutaka sa osobom s kojom komunicirate, ali za neke Strelčeve neće dovesti nikuda. U svakom slučaju, nemate očekivanja.

 

Stresni momenti sredinom nedelje učiniće neke važne odluke još težim za donošenje, posebno ako su vam sve opcije podjednako privlačne. Vaša podsvest vam govori da pratite instinkte i maštarenja o kojima drugima ne govorite.

 

Kraj nedelje donosi bolne uspomene i jednu osobu iz prošlosti ponovo u vaš život. Izbegnite dramu i sukobe koliko god je to moguće.

 

JARAC

 

Vaša igra flertovanja čini da postajete još šarmantniji i zavodljiviji, čak i kada nemate krajnje namere o tome kako bi se to moglo završiti. Prvo budite sigurni da je i druga osoba svesna toga da nemate uvek jasne namere, da ne bi došlo do neprijatnih iznenašenja.

 

Budite otvoreni, posebno ako niste u vezi i dajte drugoj osobi do znanja kako se osećate. Ne sudite na osnovu fizičkog izgleda, jer se iza njega može kriti nešto mnogo značajnije za vas. Druge osobe su veoma nervozne kraj vas jer odišete samopouzdanjem kakvo se retko viđa.

 

Donećete odluke koje neće biti lake krajem nedelje. Moraćete možda da odete od osobe koja vam se dopada jer ćete osvestiti da ona po svim kriterijumima nije dobar izbor za vas.

 


 

VODOLIJA

 

Flertujete sa atraktivnim kolegama, poznanicima, pa čak i upoznajte nekog novog. Komunikacija vam nikad lakše nije išla i uživate u životu punim plućima.

Vaša osećanja mogu biti povređena ako se previše opustite.

Nemojte govoriti baš sve što vam padne na pamet.

 

Osetićete negativnu energiju od strane partnera ako ste u vezi. Probajte da izbacite društvene mreže iz života onoliko koliko je to moguće, a najvažnije je da ne upoređujete svoju vezu sa onima koje vidite na internetu, jer sve to je često samo lepa varka. 

 

Neko će probati da vas posvađa krajem nedelje, budite pažljivi.

 

RIBE

 

Previše se slažete sa voljenom osobom, odobravate sve što kaže, i to samo zato da biste izbegli sukob. Kažite pravo mišljenje, jer tako nećete izgubiti sebe zarad veze u kojoj ste. Vaš partner treba i mora da vas sasluša.

 

Dolaze problemi s kojima ne želite da se nosite, ali biće neizbežni. Ne izbegavajte susret sa njima, bolje je uhvatiti se u koštac sa brigama i biće vam lakše u budućnosti. Ne odlažite razgovor s voljenom osobom.

 

Ne pravite greške koje ste činili ranije, Ribe. Zaslužujete bolje od toga. Kraj vikenda doneće i konačno vreme da raskrstite sa svime što vas u ljubavi čini nesrećnima.
 

makonda-tracker