ljubavni astro

LJUBAVNI nedeljni HOROSKOP: Blizancima romanse NE IDU od ruke, Ribe moraju da RASKRSTE s lošim navikama

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi ove nedelje...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Osim uopštenog nedeljnog horoskopa, proverite ljubavni horoskop za svoj horoskopski znak za ovu sedmicu

 

OVAN

 

Vaš šarm je razoružavajuć početkom nedelje. Ubedljivi ste, puni samopouzdanja, ali niste nasrtljivi. Biće dosta flerta i koketiranja i za muškarce i za žene Ovnove.

 

Mars sredinom nedelje dolazi u opoziciju sa Neptunom u Ribama, što ćeuticati na smanjenje seksualne energije i želje. Nije da niste zainteresovani kada neko flertuje sa vama, ali kao da razmišljate o drugim stvarima.

 

Tenzija isplivava, pa neki Ovnovi neće moći da izbegnu romantične sukobe. Nemate kontrolu, pa vas to čini ranjivim i slabim, a to je ono što najviše mrzite.

 

BIK

 

Vi napuštate sigurnost i udobnost koju imate i prepuštate se impulsima za koje niste ni znali da ih imate. Lakše se uklapate, voljni ste da se prilagodite, upoznajete ljude, prepuštate se...

 

Nekim Bikovima će konačni rasplet odnosa sa bivšim partnerom pomoći da napokon krenu dalje.

 

Za vikend će biti donete važne romantične odluke za budućnost. Onima koji su bili zbunjeni doći će pravo vreme da se stvari razbistre i budete sigurni u svoja osećanja. Fokusirate se na ciljeve ispred vas.

 

U vazduhu je seksualna tenzija, koja će možda u vrtlog uvući i finansije. Žudnja, novac, seks, strast intrige - sve to načiniće pravu filmsku dramu za neke Bikove.

 

BLIZANCI

 

Komunicirate sa nekim ko vam se zaista dopada i opušta vas. Razgovori idu lako, ali pazite da se ne složite s tom osobom baš oko svega. Važno je da iskažete i svoje iskreno mišljenje.

 

Opozicija Mars-Neptun sredinom nedelje donosi sumnju i nesigurnost. Neki Blizanci neće osećati dovoljno samopouzdanja kakvo inače imaju. Ovo neće biti dobro vreme za flert ili da pitate nekoga da izađe sa vama. Bilo kakvo odbijanje biće isuviše bolno za vas.

 

Komplikacije tek slede krajem nedelje. Ne slažete se dobro sa osobom koja vam se dopada, a samo zamislite kako li bi vam tek bilo u vezi, ako već sada nailazite na zid nerazumevanja...

 

RAK

 

Želite svima da ugodite kako biste održali mir. Ipak, to što se pravite da ste neko ko niste nije dobar način da započnete vezu, Rakovi. Možda se trudite, ali bitnije je da pokažete ono što zaista jeste.

 

Slobodni Rakovi se osećaju loše zbog toga što su singl, mada ne treba tako da bude. Ovo je sjajno vreme da se okružite ljudima koji vam podižu raspoloženje, a negativne ljude da ostavite po strani. Kad budete sigurniji u sebe, tada ćete se lakše i otvoriti nekoj osobi za potencijalnu romansu.

 

Krajem nedelje razmišljate o budućnosti i ciljevima. Ako vam sad ne ide savršeno, to ne znači da će tako biti i u budućnosti. Imajte više vere!

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Lako komunicirate sa partnerom ili, ako nemate vezu, sa simpatijom. Budite opušteni, ne osećajte pritisak da nešto mora da se desi što pre. Dajte svemu vremena.

 

Bićete zbunjeni sredinom nedelje, ali niste jedini koji se tako oseća; i vašoj simpatiji nije jasno šta se zaista događa između vas i da li tu ima prostora za nešto više od pukog flerta. Budite iskreni.

 

Nećete moći da sakrijete ljubomoru ili posesivnost krajem nedelje. Ne treba da se ponašate onako kako se vama ne bi dopalo da je u pitanju suprotna strana. Ostavite prošlost u prošlosti, tamo gde joj je i mesto.

 

DEVICA

 

Kao i obično, fokusirani ste na najsitnije detalje, a to vašem partneru neće prijati. Opustite se i sama komunikacija sa voljenom osobom biće laganija i puna flerta. Posebno se to odnosi ako koketirate sa osobom koja vam se dopada, ali niste sigurni da li i ona oseća isto.

 

Sredinom nedelje ćete osećati stres i borićete se za nečiju pažnju. Ako se osećate loše zbog toga, sasvim je u redu da odustanete. Ne treba da izgubite sebe u borbi s vetrenjačama.

 

Imate problem jer želite da kontrolišete sve, ali ljubav ne treba da bude tako teška. Slobodno se povucite koji korak unazad, nećete izgubiti ništa, naprotiv.

 

 

VAGA

 

Vaše reči teku glatko i imaju puno efekta na voljenu osobu. Ovo je sjajno vreme za flert, početak veze, kao i za to da navedete nekog da se zaljubi u vas. Nemojte ni da se opuštate previše.

 

Baš sredinom nedelje moraćete da donesete važnu odluku vezanu za vašu vezu. Imajte svoju budućnost na umu pre nego što odlučite i razmotrite dobro sve opcije koje imate.

 

Imaćete negativna osećanja povodom bivšeg partnera ili nekoga ko vas juri. Ne treba vam taj stres u životu, najbolje je da ne razmišljate previše o tome i fokusirate se na druge životne aspekte.

 

ŠKORPIJA

 

Bićete mnogo bolji u flertovanju kada brbljivi Merkur napusti ozbiljnu Devicu i uđe u znak Vage! Bićete slobodniji, otvorenijeg uma i lakše će moći da vam se priđe. Inače umete da budete zastrašujući.

 

Neodlučnost i zbunjenost vas čekaju sredinom nedelje; nije vreme za važne odluke, jer će vas to samo učiniti još napetijima nego što jeste.

 

Pred vikend ćete osećate varnice jer će vas jedna osoba instant privući fizički. Obratite pažnju na moguće negativne posledice susreta sa njom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Otvorenog ste ume početkom nedelje, ulazite u opuštene razgovore i vrlo ste šarmantni. To može dovesti do intimnih trenutaka sa osobom s kojom komunicirate, ali za neke Strelčeve neće dovesti nikuda. U svakom slučaju, nemate očekivanja.

 

Stresni momenti sredinom nedelje učiniće neke važne odluke još težim za donošenje, posebno ako su vam sve opcije podjednako privlačne. Vaša podsvest vam govori da pratite instinkte i maštarenja o kojima drugima ne govorite.

 

Kraj nedelje donosi bolne uspomene i jednu osobu iz prošlosti ponovo u vaš život. Izbegnite dramu i sukobe koliko god je to moguće.

 

JARAC

 

Vaša igra flertovanja čini da postajete još šarmantniji i zavodljiviji, čak i kada nemate krajnje namere o tome kako bi se to moglo završiti. Prvo budite sigurni da je i druga osoba svesna toga da nemate uvek jasne namere, da ne bi došlo do neprijatnih iznenašenja.

 

Budite otvoreni, posebno ako niste u vezi i dajte drugoj osobi do znanja kako se osećate. Ne sudite na osnovu fizičkog izgleda, jer se iza njega može kriti nešto mnogo značajnije za vas. Druge osobe su veoma nervozne kraj vas jer odišete samopouzdanjem kakvo se retko viđa.

 

Donećete odluke koje neće biti lake krajem nedelje. Moraćete možda da odete od osobe koja vam se dopada jer ćete osvestiti da ona po svim kriterijumima nije dobar izbor za vas.

 


 

VODOLIJA

 

Flertujete sa atraktivnim kolegama, poznanicima, pa čak i upoznajte nekog novog. Komunikacija vam nikad lakše nije išla i uživate u životu punim plućima.

Vaša osećanja mogu biti povređena ako se previše opustite.

Nemojte govoriti baš sve što vam padne na pamet.

 

Osetićete negativnu energiju od strane partnera ako ste u vezi. Probajte da izbacite društvene mreže iz života onoliko koliko je to moguće, a najvažnije je da ne upoređujete svoju vezu sa onima koje vidite na internetu, jer sve to je često samo lepa varka. 

 

Neko će probati da vas posvađa krajem nedelje, budite pažljivi.

 

RIBE

 

Previše se slažete sa voljenom osobom, odobravate sve što kaže, i to samo zato da biste izbegli sukob. Kažite pravo mišljenje, jer tako nećete izgubiti sebe zarad veze u kojoj ste. Vaš partner treba i mora da vas sasluša.

 

Dolaze problemi s kojima ne želite da se nosite, ali biće neizbežni. Ne izbegavajte susret sa njima, bolje je uhvatiti se u koštac sa brigama i biće vam lakše u budućnosti. Ne odlažite razgovor s voljenom osobom.

 

Ne pravite greške koje ste činili ranije, Ribe. Zaslužujete bolje od toga. Kraj vikenda doneće i konačno vreme da raskrstite sa svime što vas u ljubavi čini nesrećnima.
 

makonda-tracker