ljubavni astro

LJUBAVNI nedeljni HOROSKOP: Blizancima romanse NE IDU od ruke, Ribe moraju da RASKRSTE s lošim navikama

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi ove nedelje...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Osim uopštenog nedeljnog horoskopa, proverite ljubavni horoskop za svoj horoskopski znak za ovu sedmicu

 

OVAN

 

Vaš šarm je razoružavajuć početkom nedelje. Ubedljivi ste, puni samopouzdanja, ali niste nasrtljivi. Biće dosta flerta i koketiranja i za muškarce i za žene Ovnove.

 

Mars sredinom nedelje dolazi u opoziciju sa Neptunom u Ribama, što ćeuticati na smanjenje seksualne energije i želje. Nije da niste zainteresovani kada neko flertuje sa vama, ali kao da razmišljate o drugim stvarima.

 

Tenzija isplivava, pa neki Ovnovi neće moći da izbegnu romantične sukobe. Nemate kontrolu, pa vas to čini ranjivim i slabim, a to je ono što najviše mrzite.

 

BIK

 

Vi napuštate sigurnost i udobnost koju imate i prepuštate se impulsima za koje niste ni znali da ih imate. Lakše se uklapate, voljni ste da se prilagodite, upoznajete ljude, prepuštate se...

 

Nekim Bikovima će konačni rasplet odnosa sa bivšim partnerom pomoći da napokon krenu dalje.

 

Za vikend će biti donete važne romantične odluke za budućnost. Onima koji su bili zbunjeni doći će pravo vreme da se stvari razbistre i budete sigurni u svoja osećanja. Fokusirate se na ciljeve ispred vas.

 

U vazduhu je seksualna tenzija, koja će možda u vrtlog uvući i finansije. Žudnja, novac, seks, strast intrige - sve to načiniće pravu filmsku dramu za neke Bikove.

 

BLIZANCI

 

Komunicirate sa nekim ko vam se zaista dopada i opušta vas. Razgovori idu lako, ali pazite da se ne složite s tom osobom baš oko svega. Važno je da iskažete i svoje iskreno mišljenje.

 

Opozicija Mars-Neptun sredinom nedelje donosi sumnju i nesigurnost. Neki Blizanci neće osećati dovoljno samopouzdanja kakvo inače imaju. Ovo neće biti dobro vreme za flert ili da pitate nekoga da izađe sa vama. Bilo kakvo odbijanje biće isuviše bolno za vas.

 

Komplikacije tek slede krajem nedelje. Ne slažete se dobro sa osobom koja vam se dopada, a samo zamislite kako li bi vam tek bilo u vezi, ako već sada nailazite na zid nerazumevanja...

 

RAK

 

Želite svima da ugodite kako biste održali mir. Ipak, to što se pravite da ste neko ko niste nije dobar način da započnete vezu, Rakovi. Možda se trudite, ali bitnije je da pokažete ono što zaista jeste.

 

Slobodni Rakovi se osećaju loše zbog toga što su singl, mada ne treba tako da bude. Ovo je sjajno vreme da se okružite ljudima koji vam podižu raspoloženje, a negativne ljude da ostavite po strani. Kad budete sigurniji u sebe, tada ćete se lakše i otvoriti nekoj osobi za potencijalnu romansu.

 

Krajem nedelje razmišljate o budućnosti i ciljevima. Ako vam sad ne ide savršeno, to ne znači da će tako biti i u budućnosti. Imajte više vere!

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker