astro

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 5. septembra)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Proverite još i kineski horoskop za 2022. godinu, ali i koja tri horoskopska znaka čeka čarobna ljubav ove jeseni.

 

OVAN

 

Kada Merkur od ponedeljka uđe u znak Vage, trudite se da se ne ponašate kao solo igrač, već udružite snage sa drugima. Ova planeta vas ohrabruje da budete deo tima, bilo da je u pitanju posao ili možda romantični odnosi. Osećaćete se najbolje kao nečiji partner. Vreme je za dogovore, komunikaciju, a stare probleme ostavite u prošlosti. Ne takmičite se, moći ćete i da ostvarujete kompromise i da budete lider.

 

Niste motivisani kako biste hteli, što će se odraziti i na vašu produktivnosti. Realnost se suprotstavlja sanjarenju. Potrudite se da se vratite u kolosek i fokusirajte se na mentalno zdravlje.

 

Kako letnja vrućina prolazi, tako se hladi i vaš temperament. Stvarajte prijateljstva sa ljudima za koje se mislili da su vam neprijatelji, a čuvajte već postojeća prijateljstva. Važno je da ostvarite zdrave granice u svim odnosima.

 

BIK

 

Razmišljate o zdravlju, zdravijem životu i produktivnosti kada Merkur uđe u znak Vage. Merkur će uticati na vas narednih nekoliko nedelja i ohrabrivati vas da radite na sebi i sopstvenom unapređenju. Širite svoj um. Razvijate dobru komunikaciju s ljudima, što će vas održati u miru, posebno narednih nekoliko nedelja.

 

Mislite o letnjim ljubavima ove nedelje. Neko će vas fizički privući, ali kraj leta vas tera da se zapitate gde vodi vaša veza. Strastvene letnje afere neće se dobro završiti za sve Bikove.

 

Vaša tvrdoglavost vas može dovesti u ozbiljnu nevolju ovog vikenda. Ne želite da razmišljate o tome kako se drugi osećaju jer ste sigurni u to da je vaše stanovište ispravno, ali trudite se da sagledate stvari i iz drugog ugla. Priznajte sebi da je moguće da ste sami pogrešili.

 

BLIZANCI

 

Lako se izražavate, lako govorite o svojim osećanjima i ugađate sebi. Narednih par nedelja biće odlično tle za vaše uživanje. Bićete kreativni, otkrićete nove talente i zabavljaćete druge svojim zabavnim pričama. Ukoliok budete išli na kakvu zabavu, bićete definitivno u centru pažnje.

 

Želite da imate savršen dom i porodicu kao one koje vidite na društvenim mrežama i to vas opseda. Međutim,  niko nije savršen, pa naučite da prihvatite sve nesavršenosti i klonite se društvenih mreža u narednom periodu.

 

Imate mnoštvo kreativnih ideja, posebno kada je posao u pitanju, ali usporite pre nego što pokušate da nametnete svoja rešenja za svaki problem. Razmislite o svojim idejama pre nego što ih sprovedete u akciju.

 

RAK

 

Morate biti sigurni šta su vaši ključni prioriteti. Merkur će biti u vašoj porodičnoj zoni narednih nekoliko nedelja i činiće da budete diplomatski nastrojeni kakvi god da su problemi i svađe u pitanju. Ipak, iako je divno što se trudite da pazite o svojim najmilijima, ne zaboravite da je i vama potrebna ljubav.

 

Nemojte se bojati da pitate neka teška i nezgodna pitanja ako su vam na umu. Želite da dođete do istine kada su određene stvari u pitanju, ali kada budete saznali ono za čim žudite, pazite da ne budete povređeni. Ostanite racionalni.

 

Nedelja se završava porodičnom dramom. Tenzija raste, članovi porodice očekuju da zauzmete njihovu stranu, dok vi samo želite mir. Ne dajte da vas odvuku u svađu kada je tako vešto izbegavate.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker