astro prognoza

HOROSKOP ZA OVU NEDELJU: Proverite kakva situacija vas čeka na polju ljubavi, zdravlja, finansija (do 31. maja)

0

Saznajte šta očekuje baš vaš horoskopski znak

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Hrana

Iako možda još uvek niste u fazonu da vodite računa o tome šta (a naročito koliko) jedete, ipak vam predlažem da probate da u vašoj ishrani bude više mesa, ribe, mladog sira, zelenog lisnatog povrća, a manje testa i slatkiša…

 

Ljubav

I dalje je vrlo promenljiva atmosfera u vašim emotivnim partnerstvima. Negde kao da i partner i vi pokušavate da pronađete pravi model delovanja, što vam povremeno ide super od ruke, a povremeno se totalno razmimoilazite.

Mešanje drugih osoba u vašu emotivnu priču sada samo može dodatno zakomplikovati stvari, pa ne dozvolite da iko sa strane ima uticaj na vas, koliko god dobronameran bio. Voljena osoba i vi morate sami pronaći svoj put.

Slobodni Strelčevi – nije problem u ljubavnim dešavanjima, njih svakako ima. Problem je da li ta dešavanja imaju iole stabilnu osnovu za dalje…

 

Posao

Što vam se u prvom delu sedmice otvori – otvorilo vam se. To jeste period kada bi mogle zaživeti neke promene i poboljšanja ili vam doleteti nove poslovne šanse. Ukoliko možete, iskoristite. Generalno gledano – ovo je jedna nedelja koju ćete uglavnom otaljati. Biće tu dešavanja, ali će vam se uglavnom činiti da ste nekako u raskoraku sami sa sobom. Ako ste privatnik – moguće je da će vam ova nedelja doneti prvo pozitivne promene, a onda i bolji način funkcionisanja i veću zaradu.

 

Novac

Nije bajno, ali nije ni strašno – nekako u ovom segmentu uspevate da balansirate.

 

Zdravlje

Sitnija zdravstvena problematika koja brzo popušta i prolazi.

 

JARAC

 

Hrana

Vaša disciplina kada je hrana u pitanju je ove sedmice ponovo na zavidnom nivou. Jedino što vam se savetuje jeste da konzumirate više citrusa, zelenog lisnatog povrća, ribe. Ukoliko vam se baš prijede nešto slatko – tu je voće… ili crna čokolada.

 

Ljubav

Partner je otvoren za „pregovore“ tokom ove sedmice. Naravno, šalu na stranu – drago vam biće je više spremno da se prilagodi i usaglasi i čak pokaže više nežnosti, prisnosti. Neke situacije iz prethodnog perioda sada je moguće prevazići kroz otvoren, iskren i emotivan razgovor. Sve ovo stoji ukoliko i vi pokažete dovoljno zrelosti, truda i spremnosti da se istinski posvetite partneru. Moguće je napraviti lepe i pozitivne pomake – iskoristite ovo vreme.

Slobodni Jarčevi – novo poznanstvo (ili staro, ali na novim osnovama) može vas poprilično oraspoložiti i dići tokom ove nedelje.

 

Posao

Sve ono što se vezuje za obavljanje obaveza i odnos sa saradnicima i kolegama – i dalje će vam oduzimati prilično energije i davati vam osećaj tapkanja u mestu. Činiće vam se da konstantno rešavate stvari, ali da one isto tako konstantno – nisu rešene. Kao da ste non stop na početku. No, ako zanemarimo ovaj „detalj“ – sve ono što se vezuje za dogovore, za poslovne kontakte, za pregovore i eventualno čak za ostvarenje nekih partnerstava i saradnji – sada će ići u početku sporo, a onda sve brže i bolje.

 

Novac

Nije loše – dobri ste, poprilično.

 

Zdravlje

Nešto pojačan umor i povremeni padovi energije.

 

 

VODOLIJA

 

Hrana

Kako dolazi toplije vreme, sve više shvatate da vam još uvek ne odgovaraju vaši omiljeni komadi garderobe. Ova je sedmica izuzetno pogodna da otpočnete sa dijetom ili nekim zdravim režimom ishrane. Odgovaraju vam manji, ali češći obroci.

 

Ljubav

Iako možete smatrati da ste rešili sve probleme u svojim partnerstvima, preskočili sve te neke sitne prepreke koje su vas saplitale – verovatno je da to nije tako. Preispitajte odnos, preispitajte sebe – vidite da li je potrebno još nešto „opraviti“ – jer ovo je jedini način da vas dvoje kao par em dobijete trenutnu stabilnost, em da tu istu stabilnost zadržite i u mesecima koji su ispred vas. Sve ono što preskočite ili gurnete pod tepih – doći će na dnevni red, i to vrlo brzo.

Slobodne Vodolije – vama ne znam šta bih rekla. Nekome će biti super, a nekome baš i ne. Pitanje je da li će u vremenu koje dolazi da se pokaže da li su ovi prvi prošli bolje… ili ovi drugi. Mnogo čudan ljubavni period za vas. Šta ću vam, tako vam je.

 

Posao

Šareniš od nedelje – suštinski, ona je prilično povoljna po vas u poslovnoj sferi, ali će se taj „šareniš“ uglavnom odnositi na vaš način funkcionisanja i prihvatanja i obaveza i kontakata sa saradnicima. Tako ćete imati faze u kojima ste nezaustavljivi, ali isto tako i one u kojima na svaki način gledate da izvrdate bilo šta što se vezuje za posao. No, i pored ovakvog vašeg čudnog načina funkcionisanja, neke prilike će vam se otvoriti, ničim izazvano. I vi ćete biti više nego spremni i voljni da ih zgrabite.

 

Novac

Prilično korektna situacija u ovom segmentu.

 

Zdravlje

Nešto sa ishranom ne radite kako treba. Gro problema kreće odavde.

 

RIBE

 

Hrana

I ove sedmice treba izbeći da vam „oči budu gladne“, pogotovo kada se na sto iznese vaše omiljeno jelo ili slatkiš koji vas mami. Generalo gledano – apetit je i dalje u porastu i biće potrebno dosta truda da ga iskontrolišete. Budite više fizički aktivni, to će biti od pomoći.

 

Ljubav

Iza vas je jedna neobična nedelja po pitanju emotivnih partnerstava. No, to što je bilo – bilo je. Bitno je da je ispred vas sedmica u kojoj biste partner i vi ipak mogli pronaći onu zajedničku, najpre ljubavnu nit koja će vas povezati. Naravno, moraćete vi da budete inicijator i da vi napravite prvi korak. Šta vam teško, ako već znate da ćete na kraju dobiti ono što vam je potrebno – sigurnost i ljubav. E sad, na koliko je dugo ta sigurnost… to ćemo tek da vidimo.

Slobodne Ribe – ako sada ne uspete da ćapite osobu koju želite, ja stvarno ne znam kad ćete. Saberite se, fokusirajte i krenite u ljubavni napad.

 

Posao

Ovo može biti jako, jako dobra poslovna nedelja za vas. Prema tome, manite nesigurnosti, sumnje, strahove – šta god da vas od ovoga koči. Vreme je da delate i da budete od akcije. Ono što želite i ka čemu stremite se jako brzo može pokrenuti. Samo o jednoj stvari morate da vodite računa – vaši motivi moraju biti pravi, i naravno – zakonska, pravno legalna osnova mora da postoji. Ako ste ove uslove ispunili – onda krenite i očekujte nagradu za svoj trud i angažovanje.

 

Novac

Dosta stabilno.

 

Zdravlje

Više obratite pažnju na ishranu, ali i na fizičku aktivnost.

makonda-tracker