astro prognoza

HOROSKOP ZA OVU NEDELJU: Proverite kakva situacija vas čeka na polju ljubavi, zdravlja, finansija (do 31. maja)

0

Saznajte šta očekuje baš vaš horoskopski znak

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Hrana

Bolja energija, više ćete biti u pokretu, a neki od vas mogu krenuti i sa jačom fizičkom aktivnošću. Pojačajte unos proteina – kroz meso, jaja, mlečne proizvode – naročito sir i jogurt. Što više svežeg povrća, najbolje kroz salate.

 

Ljubav

Na prvi pogled – kao da je sve ok trenutno između vas i partnera. Ali ne lezi vraže – ispada da baš i nije. Nisam sigurna da je partner trenutno slaba karika, više mi izgleda da ste to baš vi.

Imate vi neke svoje podebele oscilacije – nešto od toga pokušavate da razjasnite sa prijateljima, ali jedan dobar deo taložite i skladištite u sebi. No, da me pitate da li u ovoj nedelji imate neki iole veći problem sa voljenom osobom – odgovor je ne. Imate problem sami sa sobom.

Slobodni Lavovi – uživajte u svojoj slobodi i druženju i ne žurite u bilo kakve emotivne priče. Pustite da vreme razjasni ko je ko i šta vam nudi i donosi.

 

Posao

Neko pritajeno nezadovoljstvo postoji kod vas. Kao da niste u potpunosti zadovoljni sobom, svojim načinom funkcionisanja, onim kako ste odreagovali na poslovne prilike i neprilike.

Lavovi mogu smatrati da su neke stvari propustili ili da nisu odigrali svoju ulogu kako treba – nema potrebe opterećivati se time i biti okrenut ka prošlosti. Usmerite se na ono što je pred vama, jer i dalje ste u periodu kada možete napraviti promenu, samo možda ne onoliko veliku i brzu kao što biste voleli.

 

Novac

Nije loše. Malo se rasipate na više strana, ali opet – korektna situacija.

 

Zdravlje

Promenljiva energija. Talasi umora – relaksirajte se više.

 

DEVICA

 

Hrana

Laganiji obroci ove sedmice će vam izuzetno prijati, a njihovi efekti će se odmah pokazati i kroz smanjenje kilograma i veći nivo energije. Povrće – naročito mahunarke, a voće konzumirajte u obliku smutija ili šejkova.

 

Ljubav

U ovoj se nedelji možete povezati sa osobom koju volite na jedan drugačiji način. Doduše, i dalje će ispod površine ostati sve ono što vas pritiska, i dalje će vladati nedoumice i nesigurnost – ali ako ništa drugo – vas dvoje ćete naći link koji vas drži zajedno. Sad, šta će biti taj link to je veliko pitanje – možda zajednički planovi, možda zajednički rad na nekoj situaciji, a možda samo više razumevanja jedno za drugo.

Slobodne Device – preko polja prijatelja, društvenih mreža i aktivnosti možete upoznati prilično zanimljivu personu koja će vas zaintrigirati svojom energijom, mističnošću i dubinom.

 

Posao

Još prvih par dana u ovoj sedmici posao i ljudi sa kojima radite će vam odvlačiti veliku količinu energije. Trošićete se do maksimuma, a nećete biti sigurni da li ste na pravom putu. No, nešto kasnije – dolazi do poboljšanja, prvo vašeg načina na koji gledate ono što se dešava, a onda i do funkcionisanja. Uspećete da se na pravi način povežete sa nekim osobama, možda i da napravite konkretnu promenu ili pokrenete priče koje vas interesuju. Samo nemojte praviti dugoročne planove – sačekajte da vidite kako sve ide…

 

Novac

Malo ste se finansijski popridigli, ali još uvek u ovom sektoru ima oscilacija.

 

Zdravlje

Energetski se oporavljate i „dižete“.

 

 

VAGA

 

Hrana

Ni ove sedmice ništa od balansa koji pokušavate da dostignete kada je hrana u pitanju. Potreba za uživanjem u mirisima i ukusima je mnogo jača od vaše volje….Osim ako ste jedan od pripadnika ovog znaka koji u ovom periodu neuobičajeno brzo skida kilograme, jer nema ni malo apetita…

 

Ljubav

Neke stvari su vam jasnije, ali nemojte sa zanositi – period raščišćavanja u vašim emotivnim relacijama (ali i unutar vas) praktično je tek započeo. Jedino što se od vas traži jeste da prvenstveno budete iskreni prema sebi, a onda naravno – i prema partneru. Neke Vage zaista ne bi smele da otežavaju sebi situaciju tako što će očijukati sa strane ili se uplitati u kojekakve flertove (daleko bilo – avanture). Sve ovo bi samo bila jako plodna podloga za kasnije probleme i sukobe sa voljenom osobom.

Slobodne Vage – ako je ikako moguće – izbegnite da ponavljate greške – iste one koje ste do sada sto puta napravili.

 

Posao

Energetske oscilacije i dalje postoje kod vas, ali kako dani budu odmicali – funkcionisaćete bolje. Postoji problem što prikupljate obaveze i skladištite ih, ostavljajući ih „za sutra“, što vam i u ovoj nedelji može doneti povremenu nervozu i žurbu, onda kada vam se najmanje radi. U periodu ste koji je ipak jako dobar za kreativnost, jako dobar da pokažete da nosite u sebi mnogo više od onoga što ste do sada pokazali. Neka lepa pomeranja i povoljne poslovne prilike sada vam mogu doći.

 

Novac

Za sada – ne stojite loše. Ne opuštajte se, ovo se može promeniti jako brzo.

 

Zdravlje

Ukoliko ste imali neku zdravstvenu problematiku, ona se sada umiruje.

 

ŠKORPIJA

 

Hrana

Istina je da u ovom periodu možete da se više posvetite zdravom načinu ishrane. Ono što će vam predstavljati problem jesu povremeni problemi sa varenjem i nadutošću. Ne konzumirajte premasnu i prezačinjenu hranu, olakšajte sebi.

 

Ljubav

Između partnera i vas trenutno postoji neka forma krhkog balansa – kopčaćete se bolje nego inače, čak se i nežnost i emocije mogu dodatno pokrenuti. U suštini, taj emotivni deo jeste stavka koja vas veže i možete sada biti više ljubavno posvećeni jedno drugom. No, da li ste na stabilnom i mirnom terenu? Bojim se da niste. Kao i za neke druge znake, i za vas važi – mnogo toga još mora da se uradi u periodu koji je ispred vas, čekaju vas testovi i ispiti koje vi kao par morate proći da biste nastavili dalje. Slobodne Škorpije – ljubav jeste tu. Da li je prava i gde vas vodi – to neka vreme pokaže.

 

Posao

Imate pred sobom nedelju u kojoj se dosta toga može promeniti na bolje i pokrenuti. Nešto od ovoga će biti na konto vašeg prethodnog truda i angažovanja, a nešto – pukom srećom i kroz iznenadne poslovne šanse. Vi ste u fazi kada ovo možete iskoristiti za sebe, jer imate i motiv i inspiraciju koja vas vodi. Da li će biti baš onoliko finansijski plodonosno kao što se nadate – to zavisi od mnogo faktora. Vaše konekcije i poslovi sa inostranstvom dodatno jačaju – zgrabite prilike koje će vam se sada ponuditi.

 

Novac

Ne opuštajte se po pitanju troškova, pre ili kasnije to će vam se obiti o glavu. Verovatno pre.

 

Zdravlje

Neka sitna zdravstvena problematika, ali dovoljno uporna da vas nervira.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker