astro

HOROSKOP ZA OVU NEDELJU: Nekoga čekaju novčana iznenađenja, nekoga tajna ljubav!

0

Saznajte šta vam nosi nedeljni horoskop na planu zdravlja, posla, ljubavi, novca...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

Hrana

Gde je Venera, tu je slast i mast a trenutno je dotična baš u vašem polju hrane. Porivi za jačom ishranom, za uživanjem u svakom zalogaju – biće dosta naglašeni. Zapamtite ono – ne živite da biste jeli, već jedete da biste živeli.

 

Ljubav

Potpuno će vas okupirati poslovni segment i sve ono što se dešava unutar njega, pa će vam bekstvo u zagrljaj voljene osobe biti mirna luka. Za vas je to super, ali vaš partner može imati oscilacije raspoloženja zbog toga što će se povremeno osećati kao da je u drugom planu, što realno gledano I neće biti baš daleko od istine. Bilo bi pametno da promenite nešto u vašoj vezi i oživite je – u suprotnom, ode vaše voljeno biće sa prijateljima u provod a vi onda razmišljajte….(ako stignete od posla). Slobodni – otvara se šansa za zanimljivu avanturu… a možda bude I nešto više od toga, ako se kockice slože..

 

Posao

Prvih par dana u ovoj sedmici biće prilično haotično – sve će se dešavati odjednom a vi nećete znati na koju ćete pre stranu. No, iz sveg ovog haosa mogu se izroditi i konačna rešenja i pokreti svih situacija ili dogovora koje su tavorile već neko vreme. Pun Mesec u vašem polju posla dešava se u isto vreme kada i direktno kretanje Merkura, pa mora biti malo haosa da biste krenuli napred. Jaka nedelja je pred vama. Zahtevaće od vas čelične živce i nesalomivu volju – a to sada svakako imate.

 

Novac

Sve u vezi novca će vas iznenađivati ove nedelje. Neki put super, a neki put baš i ne.

 

Zdravlje

Osetljivo grlo i stomak.

 

BIK

 

Hrana

Najveći hedonisti zodijaka sada su, zajedno sa ulaskom Venere u svoje polje ličnosti dobili i finu mogućnost da slatko uživaju i da se još slađe i zaokrugle. Pa gde ćete sada tim putem, i to pred proleće? Naučite da stanete baš onda kada je najslađe.

 

Ljubav

Probudili su nam se Bikovi, namirisali da je proleće blizu i rešili da malo protresu i izluftiraju svoje emotivne relacije. I to će još i fino ispasti. Promene koje se dešavaju u vašem odnosu prijaju i partneru i vama, mada se mora priznati da vi imate kompletne zasluge za njih. Slobodni – vi se spremite za malo ludovanja, planirali to ili ne. Konjukcija Venere sa Uranom i pun Mesec u vašem polju ljubavi – donose vam u život nove i neobične osobe i isto tako neobične ljubavne priče. Ukoliko imate simpatiju, komunikacija sa njom će živnuti u ovoj sedmici, vodeći vas ka zadovoljstvu i dobrom raspoloženju.

 

Posao

Problemi u organizaciji, komunikaciji sa saradnicima i u papirologiji biće izraženi do polovine sedmice. Takođe – moguće je da ćete se kajati zbog nekih svojih poteza iz prethodnog perioda. Iako se možete nervirati zbog ovih situacija, one će krenuti da se rešavaju jedna po jedna. U drugom delu ove nedelje neke od vas čeka neplanirano poslovno putovanje, a u svakom slučaju – ukoliko sarađujete sa strancima ili trgujete stranom robom – posao će krenuti na bolje. Iako početak nije obećavajuć, rezultati su dobri.

 

Novac

Prilivi su nešto otežani, kasne ili ih je manje nego inače. Popraviće se situacija uskoro, ne brinite.

 

Zdravlje

Osetljivo grlo, mogućnost manjih prehlada.

 

 

BLIZANCI

 

Hrana

Eto vama nekih proslavica, nekih druženja, opuštencije I uživancije. Bićete okruženi ljudima, a znate i sami – u društvu je uvek sve slađe. Ipak, nemojte da precenjujete svoje “snage” i da vam oči budu gladne – jer možete imati manjih stomačnih problema.

 

Ljubav

Partnerovi i vaši planovi i način funkcionisanja se možda i ne podudaraju u ovoj nedelji, ali to ne znači da nećete uspevati da se uskladite I pronađete zajedničko rešenje. Ne bi trebalo da bude većih problema, osim ako se baš potrudite da ih napravite. Jedan od tih potencijalnih problema bi mogao da bude i vaše eventualno flertovanje ili čak ulazak u kratkotrajnu avanturicu. No, no Blizanci – mogli biste da zbog toga imate briga i glavobolja kasnije…

Slobodni – možete da šarate okolo naokolo ako vam je to ćef. Imaćete prilike i za tajne ljubavi ali i za to da vam srce žestoko zatreperi, ali da ćutite i čekate svojih pet minuta.

 

Posao

Krećete direktno – jeej! Namučio vas je prethodni period jer se po pitanju posla sve zakomplikovalo, a vaši su planovi ili okrenuti naglavačke ili su tapkali u mestu. Sad hajte polako od desetog da rešavate i ispravljate, da spasavate što se spasti da. Ići će ovo teško u početku, ali imaćete i pomoć i to verovatno od osoba od kojih to uopšte ne očekujete. Može biti i poslovnih ponuda za vas ove nedelje, ali dobro razmislite da li se upetljavati u to, pogotovo ako ste sa tim osobama već imali neki tip saradnje.

 

Novac

Istrošićete se nešto više od planiranog, sve vezano za kuću ili za članove porodice.

 

Zdravlje

Onako, ni tamo ni ovamo. Niste stabilni.

 

RAK

 

Hrana

Naročito u prvom delu nedelje biće kod vas pojačana želja za grickalicama, za slatkišima, brzom hranom – za svim onim što realno gledano, škodi vašem organizmu. Pokušajte da ovo prevaziđete, jer u drugom delu sedmice to neće biti toliko izraženo.

 

Ljubav

Što ste se “tumbali” kada je ljubavni život i odnos sa voljenom osobom u pitanju – tumbali ste se. Ova nedelja vam donosi smirenje, zatišje kao posle bure, trenutke kada se malo po malo, korak po korak, osmeh po osmeh – okrećete jedno drugom. Predlog – nedelja pred vama je dobra da napravite neke promene, da više zajednički izlazite i opustite se – oboma će vam ovo prijati i više vas vratiti i «zalepiti» jedno za drugo. Slobodni – postaćete društveniji, aktivniji, želećete da se krećete i budete u zabavnom i veselom društvu. Biće i prilika za ljubav. Možda i za avanturu, ali i to je zanimljivo, zar ne ?

Posao

 

Prvih par dana ove nedelje verovatno nećete znati da li ste pošli ili došli. Ono što će se dešavati na dnevnoj bazi uopšte neće biti u skladu sa vašim planovima, imaćete probleme u dogovorima, u saobraćaju, sa tehnikom. No, ovo je kratkotrajni talas koji će svoju snagu izgubiti vrlo brzo, a ostatak sedmice vam donosi razrešenja, pozitivna dešavanja i pokret. Sa saradnicima i poslovnim partnerima ćete uspostaviti kvalitetnu komunikaciju I dogovore. Ovo će ispasti još i pozitivna sedmica, na kraju.

 

Novac

Dolazi do poboljšanja po pitanju finansija. Rešavate najveće probleme.

 

Zdravlje

Budite oprezniji u saobraćaju. Mogućnost manjih povreda. Takođe – stomačni problemi.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker