astro

HOROSKOP ZA OVU NEDELJU: Proverite šta vas očekuje u periodu od 9. do 15. decembra

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za ovu nedelju.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

Hrana

Vi toliko slatko klopate, da je prosto greota da vam neko kaže – Nemojte, smanjite malo, ne preterujte....Tako da vam ja to neću govoriti, samo ću napomenuti da bi bilo baš fino da se ne razmašete onako kako vi znate i umete....

Ljubav

Pun Mesec u polju partnerstava i Merkur koji ulazi u vaš znak (vlada tim istim partnerstvima) govore o tome da zauzeti Strelčevi ulaze u fazu „biti ili ne biti“. Što je dobro, pokrenuće se jače i pozitivnije – živnućete i partner i vi, živnuće i ulepšaće se i vaš odnos. Što ne valja, krenuće da se osipa i niko to osipanje neće moći da zaustavi. Hajd, navijajmo za prvu varijantu! Slobodni Strelčevi - udvaraće vam se sa više strana i biće vam lepo. Ništa vi nećete morati da uradite, samo da blistate i širite pozitivnu energiju i harizmu oko sebe. Na vama je – odaberite ili pustite udvarače da se i dalje lome oko vas.

Posao

Niste loši ni malo, niste. Eto i Merkura u vašem znaku da vam donese da dodatno živnete, da budete bolje raspoloženi, ali i da pokrene saradničke i partnerske poslove, papirologiju i dogovore. Sve to ide kako treba, doduše ne onim tempom koji biste vi priželjkivali – ali samo polako, biće i toga! Sada gledajte da se ne rasipate mnogo, da se organizujete bolje da biste stigli da završite sve ono što dolazi do vas. Jedna osoba se javlja i želi da ponovo pokrene poslovnu priču sa vama.

Novac

Novca ima taman onoliko koliko vam treba.

Zdravlje

Osetljivi su vam grlo i pluća.

 

JARAC

Hrana

Opustićete se i moći da uživate u dobrom zalogaju. Doduše, na vaš način – s merom i ništa preterano! Prijaće vam izuzetno mlečni proizvodi, naročito stari sirevi. A uz sir tako dobro ide naseckano nešto suhomesnato, kvalitetno. I dobra salata. Ma može i čaša vina, crnog.

Ljubav

Dato vam je sve, samo da prepoznate i uživate u tome. Realno gledano, nema ničeg lošeg u vašim partnerstvima – sve to ide nekim svojim normalnim tokom, naravno – uz povremene oscilacije – ali ne turbulencije. Voljena osoba će imati neke svoje žute minute u ovoj nedelji – ma pun je Mesec, nemojte joj zameriti – reagujte na svoj način - smirite, saslušajte, poljubite, podržite! Slobodni Jarčevi – privlačnost prema nekome postoji, a postoji i uzvraćanje od strane te osobe. Dakle, sve je tu da se neke fine stvari pokrenu. Ako vas prošlost i dalje „žulja“ – gledajte šta ćete sa tim. Na vama je.

Posao

Pametni ste, sposobni ste, mudri ste. Još na sve – ne ponašate se impulsivno, ne trčite pred rudu, umete da prepoznate priliku i da je iskoristite. Šta ćete više? Motivacija postoji, postoje i dobre prilike za vas – neke od njih ćete iskoristiti odmah, a za druge ćete napraviti dobar plan, pa polako....korak po korak. Rešenja nekih vama bitnih situacija su izgledna, samo je potrebno sačekati da se ispune formalne i zakonske okolnosti. Malo vam je gužva na poslu ove nedelje, mnogo obaveza. Rešavajte, jednu po jednu.

Novac

Bolja je situacija nego ranije, a i dodatno će se popraviti u narednom periodu.

Zdravlje

Čuvajte se prehlade. Starijima manje reumatske tegobe.

 

VODOLIJA

Hrana

Baš vam se prijela sarma. Pa ako vam se prijela – spremajte! A možda biste i podvarak ili svadbarski kupus – sve tako nešto jako, začinjeno, bogato sa puno mesa, najbolje onog sušenog. Pa dobro – ugodite sebi....a o vašim krvnim sudovima i holesterolu ćemo nekom drugom prilikom....

Ljubav

Sve vas tako nešto muči, sve vam nešto smeta, sve vam nešto nije po volji. Kad vam je partner maksimalno posvećen – guši vas. Kada se okrene sebi – eto, ko zna šta radi, samo skita Boga pitaj sa kim...U suštini, vi nemate problem sa voljenom osobom – imate problem sami sa sobom. Hajte, iskulirajte malkice – sve je dobro, samo vi dramite. Slobodne Vodolije – čak i da postoji neko ko je blizu vas i ko bi želeo da sa vama produbi kontakt – strahovi i nesigurnosti su vas stisli i ne možete da se opustite. Loša sećanja i iskustva naviru i ne dozvoljavaju vam da date i sebi i ovoj osobi šansu.

Posao

Jedna luda i brza sedmica je pred vama. Naradićete se svojski, povremeno nećete znati gde udarate od mnogobrojnih obaveza i sigurno je da ćete kraj radne nedelje dočekati sa olakšanjem. No, bitni su rezultati dame i gospodo – a njih će u ovoj nedelji svakako biti! Od samog početka nedelje se pokrećete žestoko i završićete sa nekim situacijama koje su u zastoju mnogo brže nego što ste mislili. Stvari se značajnije pokreću a to će vam dati dodatno vetar u leđa.

Novac

Solidna finansijska situacija.

Zdravlje

Sve će biti dobro dokle god se odmarate dovoljno.

 

RIBE

Hrana

Ishrana mora da bude u ovoj nedelji svedena, umerena i redovna. Sve što budete išli „preko“ odraziće vam se na rad želuca i doneti vam tegobe. Bežte od grickalica, brze hrane, bežite od obroka „s nogu“. Takođe, neophodno vam je više mlečnih proizvoda i više tečnosti.

Ljubav

Ukoliko je odnos sa voljenom osobom na iole stabilnijim osnovama – ova nedelja ga samo može dodatno pokrenuti, usmeriti, učiniti da oboje želite više zajedničkih momenata i više kvalitetno provedenog vremena. Uozbiljavate se, ali na onaj pravi način. Ako ste pak u nekoj nerealnoj priči gde sami sebe zaluđujete ali i pored toga opstajete pored partnera – sve manje će vam se dopadati njegova ponašanja, pogotovo što će sve drugo staviti ispred vas. Slobodne Ribe – ne žurite sa odabirom, jer možete izabrati baš osobu koja je ili zauzeta ili vuče neki veliki emotivni balast za sobom.

Posao

A na poslu ove nedelje – ludnica. Svi su se rastrčali, svi nešto pričaju – šire se i ovakve i onakve informacije, svi su nešto u haosu. I naravno – velikoj većini ste potrebni baš vi, da vam se obrate, potraže savet ili pomoć. Ne dozvolite da vas ova halabuka uvuče i poremeti – savršeno ste sposobni da vladate situacijom. Ne zatrpavajte sebe tuđim problemima – morate da se fokusirate na ono što je istinski važno i da to obavite. Vaše pozicije i stabilnost nisu ugroženi, ali vaš mir jeste.

Novac

Ulazite u ovu nedelju sa troškovima. I verovatno ćete i nastaviti tako.

Zdravlje

Niste loše, ali vam je potrebno više odmora.

makonda-tracker