astro

HOROSKOP ZA OVU NEDELJU: Proverite šta vas očekuje u periodu od 9. do 15. decembra

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za ovu nedelju.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

Hrana

Nije problem da povremeno ugodite sebi i da se opustite, ali nemojte preterati. Svoju ishranu bazirajte na ribi, piletini, ćuretini, na raznovrsnom povrću – bilo grilovanom, bilo u salatama. Izbegavajte prženu i pohovanu hranu, kao i mesne prerađevine.

Ljubav

Voljena osoba i vi – imate se, a nemate se. Vaš odnos se nekako otaljava, ide doduše bez većih trzavica i problema, ali ni ne daje vam trenutno ništa posebno da biste mogli da kažete da ste zadovoljni. Ukoliko ne želite da upadnete u dosadu (a sami znate da je dosada đavolje igralište), budite više aktivni sa prijateljima, provedite slobodno vreme kvalitetno sa onima koji vam donose osmeh na lice. Slobodni Lavovi – za sada još uvek nije moguće da ostvarite svoje emotivne težnje. Noviteta nema ili nisu aktivni, samo se neka prošlost mota. A i ta prošlost može da vas zainteresuje samo na kratko.

Posao

Poslovno vi ne stojite loše. Ne sporim – verovatno vaši rezultati vama ne izgledaju značajni i voleli biste da ih je više – ali realno gledano, sve ovo ide kako treba i pravim tempom. Ima u ovoj nedelji mogućnosti da se pokrenu dogovori koji su bili u zastoju u prethodnom periodu, što i vas može iznenaditi. Dobijate nove ideje za proširenje posla ili za rešavanje problema koji su vas opterećivali. Vaša odgovornost i trud na dnevnom nivou neće proći nezapaženo, ne brinite.

Novac

Malo ćete se opustiti po pitanjima novca. Nedelja sa više troškova, ali onih „za svoju dušu“.

Zdravlje

Polako izlazite iz napornog zdravstvenog perioda.

 

DEVICA

Hrana

Apetiti su vam trenutno vrlo svedeni, osim na samom početku nedelje kada ćete sebi dozvoliti više uživanja i opuštanja. Prijaće vam mlečni proizvodi i sve kisele namirnice – turšija, kiseli kupus, krastavci. Potrebno vam je više voća, naročito grejpfruta, jabuka, limuna.

Ljubav

Ukoliko su vaše emotivne relacije iole stabilne, ovo je lep period za vas. Vi ste spremni da se više posvetite voljenoj osobi, da provedete lepe trenutke zajedno. Sve funkcioniše mirno, sa dosta pozitivne energije i sa finim novitetima koji mogu samo pozitivno podstaći vaš odnos. Oni koji su u dužim emotivnim vezama počeće intenzivno da razmišljaju o zajedničkom životu, braku. Slobodne Device – u periodu ste koji je izuzetno značajan za vas i koji treba da vam donese ozbiljnu i trajnu emotivnu priču. Osobe koje su sada oko vas nude vam ono što vam je potrebno – smirenje i stabilnost.

Posao

Tokom ove sedmice može biti tenzija u radnom okruženju, ali to su situacije sa kojima ćete vi uspevati da se izborite i koje neće uticati ni na kvalitet vašeg posla ni na saradničke odnose. Prosto rečeno – trenutna bura u čaši vode. Suština je da ste vi u dobrom poslovnom periodu, i da ćete povremene distrakcije i zastoje lako prevazilaziti. Oni koji planiraju pokretanje privatnog posla, od ove nedelje će se mnogo jače usmeriti na tu stranu.

Novac

Možda novca nema na kamare, ali vi uspevate da ga dobro rasporedite.

Zdravlje

Više se odmarajte, potreban vam je kvalitetan san i opuštanje.

 

VAGA

Hrana

Važno je da konzumirate mlečne proizvode – jogurt, kiselo mleko, kefir, sireve, važno je da uzimate što više povrća – naročito karfiol, brokoli, zeleno lisnato povrće, važno je da riba bude makar par puta tokom nedelje na vašem meniju. Nisu važne grickalice i slatkiši – njih možete slobodno da preskočite.

Ljubav

U emotivnim relacijama – ista meta, isto rastojanje. Vi se osećate nekako bez veze, letargično i dosadno vam je i sve se vrti oko već sto puta prežvakanih tema i dilema sa voljenom osobom. Sigurno je da će još neko, kraće vreme stvari funkcionisati ovako. Šta da se radi, pregurajte nekako. Ne volite se manje i sve je u redu – zato ne pravite sebi haos u glavi, pokušajte da i ovaj period ulepšate – organizujte neko zajedničko druženje sa prijateljima ili izlazite više, osećaćete se bolje. Slobodne Vage – trenutno ništa novo što vredi nije oko vas, samo se mota neka prošlost – bilo vama u mislima, bilo kroz stvarni kontakt.

Posao

Mnogo ćete morati da ulažete sebe, mnogo da se trudite, mnogo da budete odgovorni. I nije problem u tome već u osećaju da i pored svog ovog maksimalnog zalaganja vi tapkate u istom mestu. To nije istina, to je samo vaš doživljaj stvarnosti – prosto rečeno, morate pustiti da sve ovo što radite pokaže svoju vrednost. A to će biti uskoro. U ovoj nedelji morate rešavati neka pitanja iz prošlosti, a mogu vam se javiti i stari saradnici. Može biti dogovora na starim osnovama. I nema ničeg lošeg u tome.

Novac

Red troškova, red dobitaka. Ipak, uspevate da održite finansijsku stabilnost.

Zdravlje

Kod mlađih – prehlada. Kod starijih – kostobolja, problemi sa kičmom.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Potreban je pojačan unos tečnosti – voda, čajevi, sokovi od ceđenog voća, ali i supice, čorbice – sve ono što će vam pomoći da se vaš organizam rastereti od nakupljenih štetnih materija. Ukoliko možete – prijala bi vam lagana ishrana, zasnovana najviše na povrću.

Ljubav

Mala nesuglasica ili tenzija početkom nedelje samo će doprineti da odnos sa voljenom osobom živne. Vas dvoje ste, realno gledano – skroz dobro i neka tako i ostane. Možda biste voleli da ste kao par aktivniji, ali nema ništa loše ni u ovom mirnom i sporom toku vašeg odnosa. Slobodne Škorpije – neko će želeti da obnovi kontakt sa vama i vi zaista nećete imati ništa protiv, ali ovo će biti trenutna zainteresovanost i zanimacija, ništa više. Realno gledano, sada ste ipak najviše usmereni na sebe i na ono što vi želite (a što se ne mora vezivati za ljubav) i tako ćete i funkcionisati. Nema naznaka ulaska u vezu.

Posao

Tekući poslovi se odvijaju dobro, ali sve ono novo što želite da pokrenete ide uz zastoj i uz čekanje. Čekajte, ništa vam neće faliti jer ćete dočekati. Ako je nešto usporeno, postoji razlog za to bez obzira da li vi taj razlog vidite ili ne vidite. Ono što je najbitnije jeste da imate ogromnu podršku od onih osoba koje su vam bitne i koje će vam, ako vi ne možete – otvoriti vrata ka onome što želite. Zato se ne nervirajte nego se usmerite na ono što je važno. I gurajte, bez zastoja i bez oklevanja.

Novac

Malo ste se opustili i raspojasali po pitanjima novca....Čuj - „malo“.....

Zdravlje

Utopljavajte se, možete se prehladiti. Ili dobiti upalu urinarnog trakta.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker